Солянка з огірками і капустою на зиму

Солянка з огірками і капустою на зиму

Соковита і хрустка зимова солянка виходить з капусти і огірків. Консервований продукт стане яскравою холодною закускою на вашому столі. Порадуйте ваших близьких або гостей смачним продуктом.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Промиваємо всі необхідні овочі. Білокачанну капусту дрібно шаткуємо.
  • Далі на невеликі шматки обробляємо огірки.
  • Дрібно нарізаємо помідори, попередньо видаливши з них плодоніжки.
  • Викладаємо овочі у велику каструлю з олією. Сюди ж відправляємо подрібнену цибулю з морквою. Солимо масу, посипаємо спеціями і млоїмо після кипіння 40 хвилин.
  • Далі гарячу солянку закриваємо в стерилізовані банки. Ми залишаємо до повного охолодження в рушник і після несемо на зберігання в прохолодне місце.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь