3 год 0 хв8
Простий класичний печінковий торт зі свинячої печінки – це одна з найпопулярніших і смачних закусок. Без неї неможливо уявити жодне свято! Соковита, ніжна, з насиченим смаком –
салат з свинячим язиком і грибами
2 год 15 хв6
Поживна закуска для вашого столу – домашній салат зі свинячого язика і грибів. Таке частування стане родзинкою будь-якого святкового меню. Здивуйте кулінарною ідеєю своїх рідних або гостей.
салат з яловичим язиком і грибами
3 год 20 хв3
Варіантом яскравого і ситного салату для святкового столу буде салат з яловичого язика з додаванням грибів. Гриби додають як відварені, так і мариновані. Язик для салату заздалегідь відварюється.
1 год 10 хв6
Пісні котлети з консерву з рисом – варіант для тих, хто дотримується посту або дотримується правильного харчування. Страва виходить ситною, але без шкідливого тваринного жиру.
Сирне суфле без випічки з желатином
3 год 20 хв4
Десерти без випічки завжди користуються величезною популярністю. Процес приготування сирного суфле також не передбачає випічки. Сирне суфле виходить ніжним і смачним, його можна подати на дитяче свято.
3 год 40 хв6
Суфле на основі сметани можна робити з додаванням різних топінгів, ягід і фруктів, це урізноманітнює десерт яскравими кольорами і смаками. Суфле виходить легким і тане в роті.
Сьомга зі вершками та шпинатом
40 хв4
Сьомга з вершками та шпинатом — це дуже смачна і неймовірно ніжна страва для вашого обіду чи вечері. Перед таким частуванням ніхто не зможе встояти. Для приготування червоної...
Молочний коктейль з сиропом
17 хв2
Молочний коктейль з сиропом – це частування, яке буде чудово виглядати навіть на святковому столі, а ваші гості, спробувавши, будуть просити поділитися рецептом.
Тарталетки з червоною ікрою на святковий стіл
30 хв10
Червона ікра є невід’ємним атрибутом практично будь-якого святкового столу. Її можна подати різними способами: на бутербродах, тарілці або тарталетках. На наш погляд, останній
4 год 55 хв2
Італійська кухня славиться не тільки смачною піцою і випічкою. Десерти, виконані італійськими кулінарами, володіють чарівним смаком і ніжною текстурою, як, наприклад, відоме всім блюдо панакота.
сьомга у вершковому соусі
35 хв3
Соковита зміна у вершковому соусі — це неймовірно смачна та ніжна страва для вашого обіду або вечері. Перед таким частуванням ніхто не зможе встояти. Для приготування червоної риби...
відбивні зі свинини на сковороді
2 год 0 хв4
Для початку вивчіть найпростіший і смачний рецепт свинячих відбивних без всякого кляру або обсипання. М’ясо буде прекрасно просмаженим, рум’яним і збереже всередині себе весь свій сік.
Суфле Пташине молоко
7 год 0 хв8
Смак суфле «Пташине молоко» дуже нагадує пломбір, він добре знайомий всім з дитинства. Його можна подавати у вигляді тістечок або зробити цілий повітряний торт з суфле. В обох...
4 год 0 хв12
Щоб приготувати справжню панакоту, варто вибрати жирні вершки-30-33%. Ідеальний варіант – обзавестися натуральною ваніллю, проте це не дуже дешево і не завжди доступно, тому використовуйте
панакота на кокосовому молоці
60 хв7
Іноді хочеться побалувати себе чимось смачним і солодким. Навіть якщо ми стежимо за фігурою і ведемо здоровий спосіб життя. Пропонуємо приготувати дієтичну панакоту –
35 хв4
Сьомга в клярі на сковороді — рецепт, який варто взяти на замітку. Соковита всередині та хрумка зовні червона риба нікого не залишить байдужим. Подавайте до столу зі свіжими,...
15 хв2
Стейк із сьомги на сковороді – це яскрава та смачна ресторанна страва, яка кожен зможе повторити у домашніх умовах. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої...
Фарширована риба по-одеськи
60 хв6
Фаршировану рибу, як всім відомо, найкраще готують в Одесі. Я пропоную вам простий рецепт фаршированої риби по-одеськи у вигляді рулету. Готувати нескладно, а результат вас приємно здивує.
1 год 10 хв6
Коли я перший раз вирішила постити, думала, що швидко зірвуся. Я дуже люблю смачно поїсти, а пісні страви здавалися прісними. Подруга, яка вже багато років практикує таке, запропонувала...
1 год 30 хв10
Закарпаття – чудовий край. Яка там дивовижна природа, і люди дуже гостинні. А як вони готують! Пальчики оближеш. Коли я там бувала, потрапила на свято. Господарі посадили мене...