Ситний салат із консервованим тунцем та рисом

Як добре риба поєднується з рисом! У деяких кухнях цей тандем є основою всього раціону. Вважається, що вживання цих продуктів продовжує життя і покращує здоров’я. Тому записуйте рецепт приголомшливої ​​закуски. Розповідаю, як приготувати салат з тунцем і рисом за 5 хвилин!

Для приготування цього рисового салату можна використовувати навіть гарнір, що залишився. Дуже зручно для ощадливих господарок. Цю страву можна подавати не лише як закуску. Завдяки ситним інгредієнтам салат з рису та тунця може стати повноцінною стравою, якої буде достатньо, щоб вгамувати голод.

Як приготувати ситний салат з консервованим тунцем і рисом

Щоб салат із тунця та рису був яскравішим і барвистішим, пропоную додати до нього шматочки болгарських перців різних кольорів. Крім того, прикрасити закуску можна не тільки кропом, а й петрушкою, кінзою або зеленою цибулею.

Кроки
10 хвДрук
  • Завчасно відваріть рис до готовності.
  • Злийте розсіл із кукурудзи та тунця, змішайте інгредієнти.
  • Болгарський перець очистіть від насіння та плодоніжки, наріжте його і цибулю кубиками. Додайте овочі до рису та риби.
  • Заправте салат майонезом і прикрасьте гілочками кропу.

Для приготування рисового салату з тунцем бажано використовувати консервовану рибу у власному соку. Тоді закуска не буде дуже жирною. Крім того, заправляти страву можна не тільки майонезом, але і сметаною, грецьким йогуртом або спеціальними пряними заправками. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь