Торт печінковий з курячої печінки з морквою

Такий тортик стане окрасою будь-якого святкового столу. Куряча печінка підходить для цього рецепту найкраще, адже вона зовсім не гірчить. Для начинки традиційно приготуємо овочеву суміш на основі моркви. Справжні ласощі для гурманів!

Інгредієнти
Порції: +4
На порцію
Калорії: 155 ккал
Білки: 9.2 г
Жири: 10.2 г
Вуглеводи: 6.4 г
Кроки
50 хвДрук
  • Готувати торт печінковий із курячої печінки з морквою легко! Морквину та цибулю очищаємо. Морквину натираємо тонкими смужками на великій тертці, а цибулю ріжемо на дрібні кубики.
  • Розігріваємо сковороду і пасуємо цибулю та моркву, поки овочі не стануть м’якими.
  • Яйця варимо до крутого стану та охолоджуємо під холодною водою. Потім подрібнюємо їх теркою.
  • Печінку миємо та видаляємо ножем білу плівку. Перекручуємо печінку через м’ясорубку.
  • Тепер змішуємо печінку та яйце. Додаємо до них борошно та сметану, а також солимо масу та засипаємо трохи перцю. Розмішуємо.
  • Розігріваємо сковороду, змащену олією і виливаємо ополоник тіста, розрівнюємо його по поверхні і смажимо кілька хвилин. Перевертаємо та обсмажуємо іншу сторону.
  • Часник дрібно подрібнюємо та змішуємо з майонезом.
  • Тепер збираємо торт. Кладемо перший корж і промазуємо його сметаною, потім викладаємо частину начинки. Перекриваємо його наступним коржем і повторюємо процес із усіма коржами. Останній корж змащуємо сметаною та посипаємо яєчною крихтою. Можна прикрасити зеленню.

Смачного!
 
 

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь