Як приготувати Олів’є з яловичиною, ми розповідаємо у нашому перевіреному рецепті з покроковими фотографіями. Апетитне частування порадує яскравим насиченим смаком та привабливим виглядом. Обов’язково спробуйте приготувати до домашнього столу чи свята.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яловичина 600 гр.
- Куряче яйце 5 шт.
- Картопля 500 гр.
- Морква 200 гр.
- Огірок солоний 250 гр.
- Горошок зелений консервований ½ банки
- Цибуля ріпчаста 1 пучок
- Майонез столовий молочний за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Відварюємо яловичину до готовності. На це піде близько 1-2 години. Після цього продукт остуджуємо і ріжемо маленьким кубиком.
- Заздалегідь відварюємо картоплю та моркву в мундирі. Очищаємо овочі та ріжемо дрібним кубиком.
- Подрібнюємо відварені курячі яйця.
- Дрібним кубиком рубаємо солоні огірки. Можна трохи віджати їх від зайвої вологи.
- Подрібнюємо попередньо промиту та обсушену зелену цибулю.
- Усі продукти з’єднуємо у глибокому салатнику. Солимо, перчимо і поливаємо майонезом. Перемішуємо.
Тепер ви знаєте, як приготувати Олів’є з яловичиною. Подавайте до столу!