Овочеві оладки – швидке рішення для будь-якого прийому їжі. Для приготування таких оладок відмінно підходить гарбуз і кабачки. Найчастіше їх смажать на сковороді і подають зі сметаною.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 300 гр.
- Кабачок 400 гр.
- Часник 2 зуб.
- Зіра 1 ч. л.
- Сіль 1 ч. л.
- Куряче яйце 2 шт.
- Борошно пшеничне 150 гр.
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Кабачки і гарбуз помийте, зріжте шкірку, м’якоть наріжте кубиками. У блендері перетріть до стану пюре кабачки, гарбуз, часник і зіру.
- В овочеву масу вбийте яйця, додайте сіль і просіяне борошно.
- Тісто добре перемішайте.
- На розігріту сковороду влийте рослинну олію. Столовою ложкою викладайте тісто, формуйте округлі оладки.
- Смажте оладки на помірному вогні з обох сторін.
Подавайте гарбузово-кабачкові оладки на стіл відразу після приготування.
Приємного апетиту!