Як приготувати смачні оладки з гарбуза і кабачків?

оладки з гарбуза і кабачків

Овочеві оладки – швидке рішення для будь-якого прийому їжі. Для приготування таких оладок відмінно підходить гарбуз і кабачки. Найчастіше їх смажать на сковороді і подають зі сметаною.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Кабачки і гарбуз помийте, зріжте шкірку, м’якоть наріжте кубиками. У блендері перетріть до стану пюре кабачки, гарбуз, часник і зіру.
  • В овочеву масу вбийте яйця, додайте сіль і просіяне борошно.
  • Тісто добре перемішайте.
  • На розігріту сковороду влийте рослинну олію. Столовою ложкою викладайте тісто, формуйте округлі оладки.
  • Смажте оладки на помірному вогні з обох сторін.

Подавайте гарбузово-кабачкові оладки на стіл відразу після приготування.
Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь