Зелений борщ із капустою

Зелений борщ із капустою

Зелений борщ з капустою виходить дуже ситним та яскравим за смаком. Така страва ідеально підійде для сімейного обіднього столу. Подавайте його зі сметаною та чорним хлібом. Для приготування беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з фотографіями з нашої добірки.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Очищаємо та промиваємо картоплю. Ріжемо його кубиками і відразу кладемо в киплячий бульйон. Можна опускати просто у воду.
  • Через 5 хвилин варіння картоплі зменшуємо вогонь і додаємо порізану тонкою соломкою білокачанну капусту.
  • На рослинній олії обсмажуємо шматочки цибулі, моркви та буряків. Готуємо близько 5-7 хвилин.
  • Доповнюємо овочі перетертими помідорами з томатною пастою, шматочками болгарського перцю та цукром. Перемішуємо і томимо близько 10-15 хвилин.
  • Переливаємо заготівлю в бульйон з овочами. Кип’ятимо вміст, солимо і доповнюємо спеціями.
  • Дрібно нарізаємо щавель і часник.
  • Відправляємо обидва інгредієнти в суп. Знову кип’ятимо. Після вимикаємо плиту і даємо настоятися близько 15 хвилин.

Наваристий зелений борщ з капустою готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь