Салат “Дядя Ваня” з куркою і грибами

Чоловік дивується, як я можу пообідати одним тільки салатом і наїстися. Він стверджує, що закуски ситними бути не можуть. Тоді я і приготувала для нього салат “Дядя Ваня”, який поєднує в собі і курку, і гриби, і яйця, і овочі. Чоловік свої погляди переглянув відразу ж.

Назва чоловіче, і салат вийшов дійсно чоловічим. Пікантності йому надають часник і корейська морква, тому закуска відмінно підійде для застілля. По правді кажучи, вся жіноча частина сім’ї теж із задоволенням наминає салат “Дядя Ваня” з куркою і грибами. Ділюся рецептом!

Кроки
35 хвДрук
  • Дрібно наріжте цибулю і обсмажуйте її на сковороді в олії близько 2 хвилин. Додайте крупно нарізані гриби, присоліть, перемішайте і обсмажуйте на середньому вогні 5 хвилин.
  • Відваріть і очистіть яйця, наріжте їх середніми кубиками разом з огірком.
  • Відваріть куряче філе, остудіть і наріжте шматочками.
  • Змішайте в салатник гриби з цибулею, філе, яйця і огірки. Відіжміть моркву по-корейськи від маринаду, наріжте на кілька частин і відправте до решти інгредієнтів.
  • Пропустіть часник через прес, додайте його в салатник разом з сіллю, перцем і майонезом. Гарненько перемішайте.
  • Прикрасьте салат майонезом і подрібненими волоськими горіхами.

Зверніть увагу на те, що в салаті «Дядя Ваня» використовуються морква по-корейськи і мариновані огірки. Тому будьте обережні з сіллю і перцем. До того ж ми ще солимо гриби під час смаження. Подавайте салат як на святковий, так і на буденний стіл. Адже його можна швидко приготувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь