Рецепт яскравої домашньої кабачкової ікри – з томатною пастою, майонезом і смаженою ріпчастою цибулею. Частування порадує ніжним смаком і пікантним ароматом. Подавейте з хлібом або гарніром.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 5 кг.
 - Цибуля ріпчаста 1 кг.
 - Сіль 1 ст. л.
 - Цукор-пісок 1 ст. л.
 - Майонез столовий молочний 2 ст.
 - Томатна паста 2 ст.
 - Рослинна олія 2 ст. л.
 
Кроки
- Кабачки очищаємо від шкірки і насіння, після чого дрібно нарізаємо і прокручуємо в м’ясорубці.
 - Кілограми цибулі дрібно нарізаємо і обаріваем до легкого рум’янцю на рослинній олії.
 - Цибулю прокручуємо в м’ясорубці разом з кабачками і перекладаємо в соте. Млоїмо на тарілці близько одної години.
 - Через деякий час доповнюємо масу майонезом, томатною пастою, сіллю і цукром. Розмішуємо і готуємо на слабкому вогні ще півтори години.
 - Під час готування перемішуємо масу. Вона повинна трохи загуснути.
 - Готове частування перекладаємо в стерилізовані банки і закочуємо їх.
 
Домашня кабачкова ікра готова. Зберігайте її в прохолодному місці.


