Кабачкова ікра з майонезом, томатною пастою і смаженою цибулею

Кабачкова ікра з майонезом, томатною пастою і смаженою цибулею

Рецепт яскравої домашньої кабачкової ікри – з томатною пастою, майонезом і смаженою ріпчастою цибулею. Частування порадує ніжним смаком і пікантним ароматом. Подавейте з хлібом або гарніром.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
4 год 30 хвДрук
  • Кабачки очищаємо від шкірки і насіння, після чого дрібно нарізаємо і прокручуємо в м’ясорубці.
  • Кілограми цибулі дрібно нарізаємо і обаріваем до легкого рум’янцю на рослинній олії.
  • Цибулю прокручуємо в м’ясорубці разом з кабачками і перекладаємо в соте. Млоїмо на тарілці близько одної години.
  • Через деякий час доповнюємо масу майонезом, томатною пастою, сіллю і цукром. Розмішуємо і готуємо на слабкому вогні ще півтори години.
  • Під час готування перемішуємо масу. Вона повинна трохи загуснути.
  • Готове частування перекладаємо в стерилізовані банки і закочуємо їх.

Домашня кабачкова ікра готова. Зберігайте її в прохолодному місці.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь