Овочі, запечені в духовці з картоплею – блюдо, яке може приготувати навіть починаюча господиня. Таке блюдо може бути подано на стіл як самостійну пісну страву або як гарнір до будь-якої м’ясної страви.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 1 кг.
- Морква 1 шт.
- Баклажан 3 шт.
- Перець болгарський 3 шт.
- Помідор 5-6 шт.
- Спаржа 200 гр.
- Часник 2-3 зубці
- Олія оливкова 70 мл.
- Спеції та Приправи за смаком
- Сіль за смаком
Кроки
- Овочі помийте і очистіть. Картоплю, баклажани і моркву наріжте кружечками. Болгарський перець наріжте великими кубиками.
- Овочі посоліть, приправте, збризніть рослинною олією і перемішайте.
- Спочатку на деко викладіть картоплю, баклажани і моркву. Помістіть деко в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин. Після цього додайте нарізані помідори, болгарський перець, подрібнений часник і спаржеву квасолю.
- Випікайте блюдо ще 15 хвилин.
- За цей час овочі покриються апетитною рум’яною скоринкою. Розкладіть блюдо по тарілках і подавайте його на стіл.
Приємного апетиту!