Як смачно запекти овочі з картоплею в духовці?

овочі з картоплею в духовці

Овочі, запечені в духовці з картоплею – блюдо, яке може приготувати навіть починаюча господиня. Таке блюдо може бути подано на стіл як самостійну пісну страву або як гарнір до будь-якої м’ясної страви.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Овочі помийте і очистіть. Картоплю, баклажани і моркву наріжте кружечками. Болгарський перець наріжте великими кубиками.
  • Овочі посоліть, приправте, збризніть рослинною олією і перемішайте.
  • Спочатку на деко викладіть картоплю, баклажани і моркву. Помістіть деко в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин. Після цього додайте нарізані помідори, болгарський перець, подрібнений часник і спаржеву квасолю.
  • Випікайте блюдо ще 15 хвилин.
  • За цей час овочі покриються апетитною рум’яною скоринкою. Розкладіть блюдо по тарілках і подавайте його на стіл.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь