Картопля, додана в такий суп-пюре, забезпечує йому густу консистенцію і велику поживність. Також кладемо селеру для аромату і вершковий сир для ніжного смаку. Якщо ви не любите страви з брокколі, можливо, цей супчик змусить вас переглянути свої погляди.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста брокколі 250 гр.
- Картопля 100 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Селера 1 шт.
- Петрушка ½ пучка
- Сіль за смаком
- Олія оливкова за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сир Філадельфія 2 ст. л.
- Орегано сушений за смаком
Кроки
- Обробляємо овочі. Картоплю очищаємо, промиваємо, ріжемо на кубики. Стебла селери промиваємо і розрізаємо на невеликі відрізки. Ріпчасту цибулю звільняємо від лушпиння і подрібнюємо. Брокколі розбираємо на суцвіття, промиваємо. Петрушку промиваємо і обсушуємо.
- Розміщуємо підготовлені овочі (крім брокколі) і зелень в каструлю, заливаємо літром води або овочевого бульйону, ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і варимо десять хвилин на середньому вогні.
- Після закінчення зазначеного часу додаємо брокколі, сіль, чорний мелений перець і продовжуємо варіння ще десять хвилин. Після закінчення варіння подрібнюємо все занурювальним блендером до стану пюре. Кладемо в суп вершковий сир Філадельфія, перемішуємо і добре прогріваємо на плиті до розчинення.
- Подаємо суп гарячим, збризнувши оливковою олією і прикрасивши зеленню. Також можна подати такий суп з половинкою відвареного яйця, помістивши його по центру порції.
Приємного апетиту!