Пропонуємо вам найпростіший і смачний рецепт приготування кабачкових оладок. Склад інгредієнтів складається і мінімального списку продуктів, а смак страви виходить дуже натуральним.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Кріп 4 гілки
- Куряче яйце 4 шт.
- Борошно пшеничне 100 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Кабачки помийте і натріть на крупній тертці, відіжміть їх від соку.
- Цибулю, часник і зелень дрібно наріжте.
- Змішайте в мисці кабачкову масу, борошно, цибулю, часник, зелень і яйця, посоліть і приправте за смаком.
- Отримане тісто для оладок залиште на 5 хвилин при кімнатній температурі.
- Смажте оладки на помірному вогні до золотистого кольору з двох сторін.
Подавайте кабачкові оладки зі сметаною або натуральним йогуртом.
Смачного!