Найсмачніший і простий рецепт кабачкових оладок на сковороді

Пропонуємо вам найпростіший і смачний рецепт приготування кабачкових оладок. Склад інгредієнтів складається і мінімального списку продуктів, а смак страви виходить дуже натуральним.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
40 хвДрук
  • Кабачки помийте і натріть на крупній тертці, відіжміть їх від соку.
  • Цибулю, часник і зелень дрібно наріжте.
  • Змішайте в мисці кабачкову масу, борошно, цибулю, часник, зелень і яйця, посоліть і приправте за смаком.
  • Отримане тісто для оладок залиште на 5 хвилин при кімнатній температурі.
  • Смажте оладки на помірному вогні до золотистого кольору з двох сторін.

Подавайте кабачкові оладки зі сметаною або натуральним йогуртом.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь