Рибний суп з консервованої скумбрії в олії – ну що може бути простіше? Рецепт настільки легкий, що з ним упорається навіть дитина. Цей суп зі мною зі студентських часів. Смачно, ситно та бюджетно. Думаю, що ви також оціните цей рецепт. Обов’язково приготуйте!
Інгредієнти
Порції: –+
- Скумбрія в олії 1 банка
- Вода 1.5 л.
- Картопля 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець запашний горошком 3 шт.
- Перець чорний горошок 3 шт.
- Сіль за смаком
Кроки
- Візьміть продукти згідно з рецептурою. Коренеплоди помийте щіткою та очистіть від шкірки за допомогою ножа.
- Картоплю поріжте досить крупно.
- Морквину нарубати товстими кружечками. З цибулини зніміть лушпиння і наріжте довільно.
- У товстостінну каструлю налийте гарячу воду і закиньте овочі. Додайте горошини перцю, злегка підсолити і розмістіть на плиті. Варіть на середньому вогні до повного приготування коренеплодів.
- Коли овочі практично будуть зварені, відкрийте банку консервованої скумбрії і дістаньте рибу. Потім перекладіть її в каструлю. Маринад злийте, він нам не потрібен.
- Варіть суп ще хвилин 10. Спробуйте, якщо буде потрібно, відрегулюйте за смаком спеціями.
Ароматний рибний супчик розлийте по тарілках. Кличте домашніх і подавайте апетитне частування! Приємної насолоди!