Суп з тушонкою та капустою

Суп з тушонкою та капустою

Суп з тушонкою та капустою для мене вважається дуже апетитним та легким у виконанні. Наваристу страву добре насичує. Якщо у вас немає часу на довге приготування, беріть рецепт на замітку і готуйте цей незвичайний суп. Достаток овочів у поєднанні з тушонкою доставить вам масу позитивних емоцій.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 5 хвДрук
  • Зберіть компоненти, які перераховані вище в рецепті.
  • З капусти зніміть підв’яле листя, відріжте частину і наріжте соломкою.
  • Морквину очистіть, скориставшись економкою, і натріть терткою.
  • Цибулю звільніть від лушпиння. Головку дрібно порубайте.
  • Петрушку ополосніть і дрібно нарубайте.
  • Часникові зубки звільніть від лушпиння, дрібно порубайте.
  • Картоплю почистіть, скориставшись економкою, порубайте брусочками.
  • Морквину та цибулину спасеруйте на розпеченій з маслом сковороді.
  • Коли овочі стануть м’якими, закиньте подрібнений часник.
  • Прогрійте пару хвилин, щоб часник розм’якшав, але не підгорів.
  • Картоплю перекладіть у ємність, у якій зібралися готувати страву. У каструлю вилийте воду.
  • Туди ж закиньте капусту.
  • Потім відправте пасеровані овочі.
  • Встановіть на помірному нагріванні і закип’ятіть. Як тільки вміст закипить, зменшіть нагрівання. Готуйте, поки картопля повністю не звариться.
  • Тушонку перекладіть в бульйон. Відрегулюйте спеціями до смаку.
  • Варіть 10 хвилин, а потім приберіть з конфорки.

Апетитним частуванням наповніть тарілки. Присипте зеленню. Запрошуйте рідних та близьких та насолоджуйтесь гарячою стравою. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь