Суп з тушонкою та капустою для мене вважається дуже апетитним та легким у виконанні. Наваристу страву добре насичує. Якщо у вас немає часу на довге приготування, беріть рецепт на замітку і готуйте цей незвичайний суп. Достаток овочів у поєднанні з тушонкою доставить вам масу позитивних емоцій.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 400 гр.
- Тушонка яловича 300 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Капуста білокачанна 300 гр.
- Морква 1 шт.
- Часник 3 зубчики
- Петрушка пучок
- Рослинна олія 2 ст.л.
- Сіль до смаку
- Перець чорний мелений до смаку
Кроки
- Зберіть компоненти, які перераховані вище в рецепті.
- З капусти зніміть підв’яле листя, відріжте частину і наріжте соломкою.
- Морквину очистіть, скориставшись економкою, і натріть терткою.
- Цибулю звільніть від лушпиння. Головку дрібно порубайте.
- Петрушку ополосніть і дрібно нарубайте.
- Часникові зубки звільніть від лушпиння, дрібно порубайте.
- Картоплю почистіть, скориставшись економкою, порубайте брусочками.
- Морквину та цибулину спасеруйте на розпеченій з маслом сковороді.
- Коли овочі стануть м’якими, закиньте подрібнений часник.
- Прогрійте пару хвилин, щоб часник розм’якшав, але не підгорів.
- Картоплю перекладіть у ємність, у якій зібралися готувати страву. У каструлю вилийте воду.
- Туди ж закиньте капусту.
- Потім відправте пасеровані овочі.
- Встановіть на помірному нагріванні і закип’ятіть. Як тільки вміст закипить, зменшіть нагрівання. Готуйте, поки картопля повністю не звариться.
- Тушонку перекладіть в бульйон. Відрегулюйте спеціями до смаку.
- Варіть 10 хвилин, а потім приберіть з конфорки.
Апетитним частуванням наповніть тарілки. Присипте зеленню. Запрошуйте рідних та близьких та насолоджуйтесь гарячою стравою. Приємного апетиту!