Рамен з яловичиною виходить неймовірно ситним, ароматним і таким, що запам’ятовується за смаком. Відмінне рішення для вашого ситного перекушування або повноцінного обіду. Для приготування насиченого частування з додаванням яловичини скористайтеся перевіреним рецептом з нашої добірки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яловичина 200 гр.
- Локшина яєчна 100 гр.
- Часник 2 зубчики
- Кунжут білий 2 ст.л.
- Огірок 1 шт.
- Соус соєвий 100 мл.
- Куряче яйце 2 шт.
- Цибуля зелена 50 гр.
- Масло вершкове 15 гр.
Кроки
- Добре промиту яловичину нарізаємо тонкою соломкою.
- Опускаємо м’ясо в киплячу воду і відварюємо її близько 40 хвилин.
- Очищаємо часник і подрібнюємо його будь-яким Зручним способом.
- Промиваємо огірок і ріжемо його дрібною соломкою.
- Відварюємо курячі яйця до готовності, даємо їм охолонути.
- Розжарюємо сковороду і пару хвилин обсмажуємо на ній білий кунжут.
- Доповнюємо продукт вершковим маслом і подрібненим часником.
- Обсмажуємо пару хвилин, регулярно помішуючи.
- Викладаємо до кунжуту огірки. Перемішуємо і тушкуємо ще три хвилини.
- Відварену яловичину також відправляємо в сковороду. Бульйон, що залишився, проціджуємо.
- Вливаємо в засмажку соєвий соус. Готуємо під кришкою 7 хвилин.
- У цей час промиваємо під водою зелень. Коріння зелені пізніше відправимо в бульйон.
- Листя зелені дрібно нарізаємо.
- Бульйон знову доводимо до кипіння. Викладаємо в нього обсмажені продукти.
- Викладаємо в суп коріння зелені. Варимо 5 хвилин і вимикаємо плиту.
- Окремо відварюємо яєчну локшину до готовності.
- Охолоджені яйця очищаємо і ріжемо на половинки.
Ситний і наваристий рамен з яловичиною готовий. Подавайте до столу разом з локшиною та яйцем!