Рамен з качкою

Рамен з качкою

Рамен з качкою – це дуже смачне і оригінальне частування, яке кожному варто приготувати в домашніх умовах. Така страва послужить яскравим перекушуванням або повноцінним прийомом їжі. Обов’язково беріть на замітку нашу перевірену кулінарну ідею.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
1 год 50 хвДрук
  • Качку відварюємо в підсоленій воді до готовності. Після цього даємо їй охолонути і відокремлюємо м’ясо від кісточок.
  • Відварюємо локшину удон до готовності, як це зазначено на упаковці. Відкидаємо на друшляк.
  • Підготуємо бульйон. У воду додаємо два види соусу, бадьян, горошини перцю та зелень. Кип’ятимо і проціджуємо.
  • У бульйон відправляємо шматочки качки і нарізану соломкою моркву. Знову кип’ятимо.
  • Доповнюємо заготівлю зеленою цибулею, ріпчастою і перцем чилі.
  • Проварюємо страву пару хвилин і вимикаємо плиту.

Насичений рамен з качкою готовий. Подавайте до столу, доповнивши локшиною!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь