Рамен з качкою – це дуже смачне і оригінальне частування, яке кожному варто приготувати в домашніх умовах. Така страва послужить яскравим перекушуванням або повноцінним прийомом їжі. Обов’язково беріть на замітку нашу перевірену кулінарну ідею.
Інгредієнти
Порції: –+
- Локшина удон 200 гр.
- Качка 1 шт.
- Вода 1.2 л.
- Соус соєвий 60 мл.
- Соус устричний 80 мл.
- Петрушка 40 гр.
- Кінза 40 гр.
- Кріп 40 гр.
- Цибуля ріпчаста 20 гр.
- Морква 12 гр.
- Цибуля зелена 4 пера
- Перець чилі 1 шт.
- Перець чорний горошок 8 шт.
- Бадьян 8 шт.
Кроки
- Качку відварюємо в підсоленій воді до готовності. Після цього даємо їй охолонути і відокремлюємо м’ясо від кісточок.
- Відварюємо локшину удон до готовності, як це зазначено на упаковці. Відкидаємо на друшляк.
- Підготуємо бульйон. У воду додаємо два види соусу, бадьян, горошини перцю та зелень. Кип’ятимо і проціджуємо.
- У бульйон відправляємо шматочки качки і нарізану соломкою моркву. Знову кип’ятимо.
- Доповнюємо заготівлю зеленою цибулею, ріпчастою і перцем чилі.
- Проварюємо страву пару хвилин і вимикаємо плиту.
Насичений рамен з качкою готовий. Подавайте до столу, доповнивши локшиною!