Незвичне, але вкрай смачне поєднання капусти і риби. Котлети, приготовані за таким рецептом, виходять ніжними з характерним морським смаком. Зелень надає страві свіжості.
Інгредієнти
Порції: –+
- Риба біла (філе) 500 гр.
- Капуста білокачанна 100 гр.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зубчик
- Пластівці Геркулесові 2 ст. л.
- Петрушка за смаком
- Кріп за смаком
- Рослинна олія 4 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Філе риби миємо, сушимо за допомогою паперового рушника і пропускаємо через м’ясорубку або блендер.
- Капусту подрібнити за аналогією з рибою.
- Часник дрібно порубати, зелень подрібнити.
- Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці, обсмажити овочі з додаванням невеликої кількості рослинної олії.
- З ємності з’єднати рибу, капусту, овочі, зелень, приправити сіллю і перцем, всипати пластівці і гарненько перемішати, щоб вийшов однорідний фарш.
- Вологими руками зліпити котлети, обваляти в сухарях і обсмажити в олії до красивої скоринки. Накрити кришкою і готувати на повільному вогні ще 10-12 хвилин.
Подавати з рисом, посипавши дрібно нарубаної зеленню.