Квасолевий суп з свининою – це високобілкове блюдо, вживши порцію якого, ви надовго позбудетеся від голоду і отримаєте добову норму білка. На підготовку доведеться витратити чимало часу, тому як суха квасоля вимагає замочування, однак, підсумковий результат безперечно вартий того!
Інгредієнти
Порції: –+
- Квасоля червона 150 гр.
- Свинина 170 гр.
- Картопля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 3 зубці
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Лист лавра 1 шт.
- Вода 2 л.
- Паприка копчена мелена 1 ч. л.
- Кріп за смаком
- Приправа для супу за смаком
- Сіль за смаком
Кроки
- Перед початком приготування очищаємо і обполіскуємо овочі, також обов’язково промиваємо свинину.
- Обов’язково за ніч до початку варіння супу, замочуємо бобову культуру.
- На наступний день свинину заливаємо водою і доводимо до кипіння, знімаємо шумівкою піну і зменшуємо нагрів.
- До м’яса засипаємо квасолю і готуємо протягом півгодини при повільному бурлінні.
- Після закінчення часу, закидаємо в бульйон нарізані овочі: картоплю, цибулю і моркву. Варимо ще 15 хвилин.
- Коли всі складові готові, приправляємо першу страву лавровим листом, копченою паприкою, сіллю та іншими спеціями, які вам подобаються. Також додаємо часник, пропущений через прес.
Розливаємо по порційних тарілках і насолоджуємося насиченим смаком. Приємного апетиту!