Щоб приготувати суп з квасолею в мультиварці, не потрібно особливих навичок або кулінарних знань: потрібно взяти вказану в рецепті кількість інгредієнтів і дотримуватися технології приготування. Виходить смачне і наваристе блюдо, яке сподобається всім членам сім’ї.
Інгредієнти
Порції: –+
- Квасоля червона в томаті 1 банка
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Картопля 6 шт.
- Морква 1 шт.
- Базилік сушений за смаком
- Паприка за смаком
- Часник гранульований за смаком
- Томатна паста 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Очищену і вимиту картоплю нарізати невеликими кубиками, цибулю подрібнити.
- У ємність мультиварки скласти цибулю, моркву з картоплею і готувати в режимі «Випічка» кілька хвилин.
- Додати до овочів томатну пасту і квасолю, долити води, розмішати.
- Довести до смаку, додавши сіль, спеції і мелений перець.
- Включити режим “Тушкування” і готувати суп 30 хвилин.
Подавати з хлібом або сирними грінками.