Брускета з авокадо і помідорами

Брускета з авокадо і помідорами

Ще один просто приголомшливий варіант легкої і соковитою закуски. Авокадо дає брускеттам кремовість і ніжність, помідори – соковитість, цибуля – свою родзинку, а зелень – свіжість і легкість. Всі разом настільки добре поєднується, що відірватися від такої закуски буде вкрай складно.

Обов’язково додавайте сік лимона. По-перше, він додасть страві легку кислинку. А, по-друге, він не дасть авокадо почорніти, що теж важливо. Темний авокадо такий же смачний, але візуально виглядає погано. А нам потрібно, щоб було і смачно, і красиво.

Інгредієнти
Порції: +7
Кроки
30 хвДрук
  • Наріжте багет, товщиною сантиметри в 2.
  • Випікайте при 200 градусах приблизно 4-5 хвилин, попередньо збризнувши рослинною олією.
  • Обполосніть томати і зелень. Цибулю, часник і авокадо потрібно очистити.
  • Цибулю і зелень подрібніть. Авокадо і помідори наріжте дрібними кубиками. Часник натріть на дрібній тертці або використовуйте прес.
  • З’єднайте всі складові нашої начинки.
  • Збризніть соком лимона, оливковою олією. Поперчіть і додайте сіль з цукром. Гарненько перемішайте.
  • На підсмажений багет викладіть начинку і подавайте брускетти до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь