Гарбузовий суп з куркою

Гарбузовий суп з куркою виходить надзвичайно апетитним. Хрумка курочка і сухарики чудово доповнюють найніжнішу кремову текстуру яскравого осіннього супу. Ароматне частування можна подати на звану вечерю або насолодитися тарілкою у вузькому сімейному колі.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Гарбуз вимийте та обсушіть. Розріжте навпіл, видаліть начинки, а потім почистіть від шкірки гострим ножем. З цибулини зніміть лушпиння. Коренеплоди обдайте під краном водою, помийте щіткою і видаліть шкірку овочечисткою.
  • Цибулю настругайте довільно. Морквину натріть терткою. У товстостінну каструлю влийте олію без запаху. Складіть овочі і спассеруйте до м’якого стану.
  • Очищений гарбуз наріжте великими квадратиками. Надішліть до овочів і підрум’яньте, періодично перевертаючи.
  • Картоплю розріжте на кубики. Надішліть до овочів.
  • Залийте окропом. Після закипання мінімізуйте нагрівання і варіть під кришкою хвилин 20. Посоліть і приправте меленим імбиром.
  • Поки вариться суп, обмийте куряче м’ясо, мені подобається використовувати м’якоть курячого стегна. Поріжте, як вам подобається. Підсмажте на сухій сковороді.
  • Коли м’ясо покриється рум’яною скоринкою з усіх боків, приправте спеціями для курки.
  • Білий хліб або батон наріжте квадратиками, складіть в пакет, полийте маслом, підсоліть і приправте сушеним часником, перемішайте, викладіть на деко і підсушіть у духовці.
  • Каструлю з овочами зніміть з плити і акуратно, щоб не обпалити руки пором, пробийте вміст занурювальним блендером до гладкої маси.
  • Влийте вершки, додайте подрібнений часник. Розмішайте. Суп поставте на плиту і прогрійте кілька хвилин.

Ошатний гарбузовий суп розлийте по тарілках . Прикрасьте шматочками рум’яної курки та часниковими сухариками, присипте італійськими травами. Запрошуйте сім’ю до обіднього столу та їжте з насолодою!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь