Грибна ікра з печериць без стерилізації

Грибна ікра з печериць без стерилізації

Завжди приємно відкрити баночку грибної ікри взимку. Не біда, якщо не вийшло закатати її на зиму. Грибну ікру можна зварити в будь-який час року зі свіжих печериць.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Печериці очистіть, помийте і промокніть паперовими рушниками.
  • Цибулю очистіть, дрібно наріжте і обсмажте до золотистого кольору на рослинній олії.
  • До обсмаженої цибулі додайте нарізані печериці і натерту на тертці моркву. Смажте все разом 5-7 хвилин, періодично помішуючи.
  • Далі додайте подрібнений часник, сіль і мелений перець, продовжуйте тушкувати, поки не випарується вся волога.
  • Потім зажарку перекладіть в блендер і подрібніть до однорідного стану.
  • Після цього ікру перекладіть в каструлю з товстим дном, на повільному вогні доведіть до кипіння, додайте оцет, перемішайте. Розкладіть гарячу ікру з печериць по стерилізованим банкам і закатати їх стерилізованими кришками.

Зберігайте ікру в прохолодному місці.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь