Калорійність на 100 грам (кбжу):
1.5 г.
Білки
0.1 г.
Жири
8.8 г.
Вуглеводи
43
ккал
1 год 20 хв5
Оселедець під шубою в тарталетках на святковий стіл – це оригінальна та ефектна закуска, яка готується з тих же складових, що й салат. Однак головним плюсом цієї страви...
60 хв8
Салат «Шуба» з оселедцем та червоною ікрою – це святкова закуска, яка урізноманітнить ваше меню та прикрасить стіл. Завдяки додаванню червоної ікри, салат набуває легкого солонуватих смаків і.
2 год 0 хв8
Оселедець під шубою з желатином відрізняється від класичної подачі, своїм зовсім дивовижним зовнішнім виглядом, який викликає безліч запитань і викликає захоплення, бо таким сервіруванням
20 хв1
Горіховий присмак руколли, солодкість буряка і солонуватий смак «фети» – мікс смаків незвичайний, але салат з них, та з оригінальною заправкою, виходить ніжним і легким. Він буде у...
1 год 50 хв5
Борщ з свининою – це всіма улюблене перше блюдо, яке кожна господиня готує по-своєму, додаючи або виключаючи деякі компоненти. Однак сьогодні ми представляємо вам рецепт класичного борщу, звареного.
24 год 15 хв4
Маринована капуста з буряком – прекрасна яскрава закуска, а також чудовий інгредієнт для салатів або бургерів. Солодкий буряк ідеально доповнює кислувату капусту і на виході виходить відмінне хрустке.
кольорові манти
1 год 10 хв8
За рецептом Сталіка Ханкішієва виходять манти трьох кольорів (жовтого, зеленого і червоного), в якості натуральних барвників для тіста виступає пюре гарбуза, шпинату і буряковий сік.
Домашня варена ковбаса з курки
45 хв4
Страшно уявити, з чого сьогодні складається варена ковбаса, яку ми звикли купувати в магазині. Виробники, бажаючи заощадити, використовують різні добавки, які можуть мати негативний
2 год 10 хв11
Зелений борщ із томатною пастою – це апетитне кулінарне рішення для вашого сімейного обіду. Приготувати такий суп не складе особливих труднощів. Для цього скористайтеся перевіреним
червоний борщ одеський рецепт
2 год 10 хв5
Одеса колоритна буквально у всьому: починаючи місцевими жителями з їх відмітною говіркою, закінчуючи автентичною, ні на що не схожою кухнею. І, що я вам хочу сказати, український борщ...
60 хв5
Під час моєї першої поїздки в Закарпаття я була вражена не тільки дивовижною природою, а й щирим гостинністю місцевих жителів. Різноманітні традиційні страви стояли на столі кожен день!...
Зелений борщ із капустою
1 год 40 хв4
Зелений борщ з капустою виходить дуже ситним та яскравим за смаком. Така страва ідеально підійде для сімейного обіднього столу. Подавайте його зі сметаною та чорним хлібом. Для приготування...
40 хв8
Символ 2023 року буде водяний чорний кролик. Пропонуємо вам ознайомитися з рецептом приготування відмінного і смачного салату. Оформляється він у формі кролика чорного кольору, що точно приверне увагу.
60 хв5
Борщ із тушонкою в мультиварці буде у вас простим і швидким варіантом із широкої лінійки цього виду овочевих супів. Готується він на воді, але можна доповнювати його бульйонними...
2 год 20 хв5
Борщ у мультиварці з квасолею відрізняється гарним смаком, ситністю, та й корисний, тому що готується із набору овочів. М’ясо для борщу підходить будь-яке, але в цьому рецепті готуємо.
Борщ без капусти в мультиварці
1 год 40 хв6
Борщ у мультиварці можна приготувати і без капусти, якщо її з якоїсь причини у вас немає або не хочете включати до складу супу. У цьому варіанті до борщу...
2 год 45 хв4
М’ясний борщ із яловичиною у мультиварці готується не складно і є різні технології. У цьому рецепті готуємо на яловичині. Овочі, окрім картоплі, обсмажимо разом із м’
2 год 45 хв4
Борщ із куркою у мультиварці буде у вас дієтичним варіантом цієї страви, та й курка вариться швидше. Для борщу важливим моментом є насиченість кольору, тому буряки підготуємо окремо,...
2 год 0 хв4
Класичний борщ з буряком у мультиварці Редмонд готується дуже просто, і смак не відрізнятиметься від традиційних варіантів. Інгредієнти для борщу беремо класичні: м’
20 хв3
Буряки я люблю з дитинства. Салат «Оселедець під шубою» завжди був на нашому святковому столі. А якою смачною виходить варений натертий буряк, заправлений смаженою цибулею!