Калорійність на 100 грам (кбжу):
1.5 г.
Білки
0.1 г.
Жири
8.8 г.
Вуглеводи
43
ккал
борщ із вишнею
2 год 20 хв10
Неповторний смак українського борщу полюбився людям з безлічі країн. Таке наваристе і ароматне блюдо без труднощів завоювало серця багатьох фанатів щільно і смачно поїсти.
20 хв2
Холодний борщ по-литовськи досить популярний не тільки в Литві, і є різні варіанти зі зміною його інгредієнтів. Незмінними для такого борщу залишаються варений буряк і заливка овочевої нарізки.
1 год 10 хв3
Національні кухні світу мають багато рецептів холодних супів: окрошки, таратори, борщики, ботвіньї, холодники та інші. Варіантом легкого і освіжаючого супу для літнього столу може бути у вас холодний.
1 год 20 хв5
Литовський холодний борщ традиційно готується на жирному кефірі, але не всім кефір подобається. У цьому рецепті готуємо цей суп на сметані і воді. Наповнюючі інгредієнти залишаються такими ж,.
Холодний литовський борщ на кефірі
10 хв4
Класика холодного литовського борщу, або “шалтиборщая”, передбачає основою супу кефір, відварений, запечений або маринований буряк і додавання свіжого огірка, яєць і зелені.
Салат Різдвяна ніч
60 хв5
Ну, а тепер друзі, ще один рецептик, який буде не витратним за часом. Пробувала я його в цьому році вперше, моїй родині сподобалося. Тому показую і вам цю...
Бутерброди з батона, оселедця і буряка
45 хв8
Всіма відомий оселедець під шубою, але в бутербродах, та вже майже, якщо так можна висловитися, щось схоже є в цьому варіанті. Ті хто любить такий салат, точно залишаться...
оселедець під шубою у вигляді торта
50 хв8
Сиділа я якось ввечері, жувала овочевий салат, а душа так просила свята. Не втрималася і запитала у своїх: “а чи не приготувати мені шубу?” Відповідь була ствердна. Швидко...
Буряковий салат з дуже смачною заправкою
20 хв4
Багатьом кулінарам цікаво, що готувати на Новий Рік 2022 з салатів, якщо дотримуєшся правильного харчування. Ця нова і цікава закуска безумовно повинна бути на святковому столі.
Листковий салат з червоною рибою і авокадо
1 год 10 хв6
Листкові салати готують на Новий Рік дуже часто. Це красиві і дуже смачні страви, які займають центральне місце на столі. Простий рецепт з покроковими фото дозволить порадувати гостей...
30 хв5
Що можна приготувати на Новий Рік 2022, щоб було не тільки смачно, але і корисно? Новий і цікавий покроковий рецепт з фото салату з буряком і мандаринами сподобається...
Маринований часник головками з буряком на зиму
45 хв1
Оригінальний спосіб заготовити часник на зиму – це замаринувати пекучі головки разом з буряком. Рецепт дуже швидкий і простий, а в результаті ми отримуємо дуже красиву, смачну, а.
40 хв1
Буряк і майонез – завжди відмінне поєднання. Використовуємо цей соус і в заготівлі. Така ікра відмінно підійде в ролі салату до гарячих страв.
Гостра ікра з буряка на зиму
1 год 30 хв3
Дуже смачна заготовка, яка складе конкуренцію аджиці і іншим гострим закочуванням. Солодкість буряка вдало поєднується з часником і гостротою перцю. Для повноти смаку також додаємо
1 год 30 хв6
Для цієї ікри беремо буряк і кабачки. Якщо кабачки молоді, то подрібнюємо їх цілком. Якщо ж плоди зрілі і встигли загрубіти, насіння видаляємо і жорстку шкірку зрізаємо.
60 хв3
Така ікра буде паличкою-виручалочкою для господині: і як закуска на бутерброд, і як заправка для борщу, і як добавка для салатів. Щоб ікра була смачною, вибирайте «правильний» буряк:...
ікра з буряка і моркви на зиму
2 год 30 хв3
В даному випадку ікру з буряка готуємо методом варіння. Додатково кладемо моркву для солодощі і помідори для кислинки. Овочі можна натирати на корейській тертці – в цьому випадку...
1 год 40 хв1
Рецепт дійсно простий: по черзі обсмажуємо цибулю, буряк і моркву, після чого масу присмачуємо спеціями, томатною пастою і фасуємо по банках. Завдяки обсмажуванню ікра виходить насиченою і ароматною.
2 год 5 хв2
Традиційний рецепт приготування заправки досить простий, тому не займе багато часу. Головний секрет полягає в тому, що овочі обов’язково потрібно подрібнювати: вони додадуть страві
Борщова заправка без оцту на зиму
2 год 50 хв4
Рецепт заготовки не вимагає додавання ні лимонної кислоти, ні оцту. Всі овочі варяться в томатному пюре без попереднього обсмажування з додаванням цукру, щоб повністю розкрити смак овочів.