Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.0 г.
Білки
0.4 г.
Жири
16.1 г.
Вуглеводи
76
ккал
1 год 25 хв9
Це та страва, яка поширена по всій Україні. Вона неймовірно ситна і смачна. В основі лежить курячий суп з картоплею і морквою. А потім в ньому варяться галушки...
Гороховий суп зі свининою
9 год 0 хв6
Гороховий суп зі свининою – це навариста перша страва, яка вражає своєю густотою і яскравим смаком, перед яким неможливо встояти. Рекомендуємо вам з вечора замочити горох у воді...
Рататуй з картоплею в духовці
1 год 50 хв6
Рататуй з картоплею можна приготувати тоді, коли ще не настав сезон для свіжих овочів – в цьому випадку картопля буде його головним і найдешевшим інгредієнтом, а всього іншого...
1 год 25 хв5
Розсольник зі свининою і перловкою – це класика російської кухні і, ніякі заміни у вигляді рису або квасолі жодним чином не замінять основний компонент даного супу. Перловка, як...
овочеве рагу з м'ясом і картоплею в духовці
2 год 0 хв4
Овочеве рагу з м’ясом – страва три в одному: ніжне м’ясо, смачний гарнір з овочів і насичений соус. Представляємо вам найсмачніший рецепт цієї страви, приготованої в духовці.
курячий суп з вермішеллю та яйцем
1 год 25 хв6
Ароматну і ситну першу страву можна приготувати з найдоступніших продуктів, які з легкістю можна знайти в будь-якому продуктовому магазині. Суп з додаванням вермішелі і курячого яйця – це.
1 год 15 хв3
Овочеве рагу завжди виходить ситним, навіть не дивлячись на відсутність в його складі м’яса. Його можна готувати в звичайні дні і навіть під час посту.
курячий суп з вермішеллю і картоплею
60 хв5
Насичений золотистий бульйон в поєднанні з овочами і дрібними макарошками – це саме те перше блюдо, яке сподобається всім без винятку. Приготування такого супчика не займе багато часу,...
курячий суп з часниковими галушками
50 хв10
Суп на курячому бульйоні готується дуже просто і швидко. У цьому рецепті в нього додаються галушки, для приготування яких потрібні тільки яйця, борошно, майонез і часник. Готова страва...
Полтавський капустняк
1 год 35 хв5
Капусняк – українська перша страва. Дуже популярне на Полтавщині. Здавна його готували на весілля та поминальні обіди. Я його дуже люблю! Дуже смачний суп! Густий, наваристий… Спробуйте!
1 год 20 хв4
Щі зі свининою і овочами – це блюдо, яке знайоме кожному з нас ще з дитинства, однак, сьогодні Вашій увазі представляється рецепт супу, приготованого не на кістці, а...
рецепт овочевого рагу з кабачками і картоплею
50 хв6
Овочеве рагу можна приготувати з будь-яких овочів, які є у вас під рукою. У цьому рецепті основу страви складатимуть картопля і кабачок. Таке рагу можна подати як гарнір...
рецепт курячого супу з вермішеллю
57 хв8
“Швидкий” суп на бульйоні з курячого філе з додаванням вермішелі – це дуже ситно, смачно і абсолютно не жирно. Таке блюдо можна давати найменшим і не побоюватися за...
капусняк по-польськи
2 год 10 хв4
Публікую рецепт капусняку, який готується в Україні дуже часто. Але цього разу готуватимемо за польським рецептом. Як кажуть, вік живи, вік навчайся. Пропоную Вам скуштувати смачний
40 хв4
Холодну окрошку для обіду в жарку погоду можна приготувати на квасі. Використовуйте класичний рецепт. Швидке і просте у виконанні блюдо вийде поживним і яскравим за смаком.
молочний суп з овочами
45 хв4
Молочні супи часто вважають стравами виключно солодкими. І мало кому приходить ідея приготувати молочний суп з овочами. Ця страва точно заслуговує на увагу за свій цікавий смак і...
1 год 30 хв4
При плануванні святкового столу кожна господиня приділяє особливу увагу салатам. За цим рецептом ви можете приготувати яскраву і з оригінальним гострим смаком закуску – салат з яловичим язиком.
Картопляна ковбаса з салом
1 год 50 хв8
Для зустрічі дорогих гостей необов’язково купувати дорогі ковбаси, щоб зробити красиву нарізку. Є більш бюджетний варіант, здатний приємно здивувати ваших близьких.
Манти, запечені в духовці
1 год 45 хв7
Якщо вдома немає спеціальних пристроїв, в яких можна приготувати манти на пару, на допомогу прийде звичайна духовка. Такий спосіб також дозволяє зробити великий обсяг виробів відразу.
2 год 15 хв6
Оригінальна варіація знаменитого салату Олів’є – з додаванням свинячого язика. Делікатес додасть частуванню особливий смак. Використовуйте яскравий рецепт для вашого святкового столу.