Інгредієнти: Кісточкові плоди
Смачний освіжаючий напій готується без стерилізації в короткий термін і досить довго зберігається, якщо правильно підготувати тару для стерилізації: перед термообробкою ємності потрібно
Цукати з червоної горобини, чорноплідної горобини та сливи (так зване сухе варення) здивує вас своїм оригінальним смаком та простотою у приготуванні. Ці зацукровані ягідки та шматочки фруктів, можна.
Курка алла путанеска (Pollo alla puttanesca) – швидка італійська страва з курки. Готується за тим же принципом, що і страва з незвичайною легендою «Спагетті алла путанеска» , тобто
Спагетті алла путанеска (Spagetti alla puttanesca) – один з варіантів приготування італійської пасти. Рецепт спагетті алла путанеска цікавий не лише своїм смаком та легкістю приготування
Мігліо алла маринара (Miglio alla marinara) – традиційне італійське поєднання гарніру з пшонки з додаванням оливок та каперсів. Просте блюдо із пшонки, при цьому цікавий, незвичайний смак.
Скалопіні алла піцайола (Scaloppine con salsa alla pizzaiola) – скалопіні з томатним соусом для піци. Взагалі скалопіні (Scaloppine) – зменшувальне у множині від італійського
Бутерброди з вершковим сиром і сиров’яленим баликом порадують вас ніжним смаком і апетитним зовнішнім виглядом. Таке частування підходить як для сімейних сніданків, перекусів
Бутерброди з оселедцем – це класика домашніх закусок. Таке частування підходить як для домашнього, так і для святкового столу. Апетитні та ситні бутерброди ще нікого не залишали байдужим....
Бутерброди з ківі, сиром та часником є яскравою оригінальною закускою, яку можна реалізувати за чверть години. Простий рецепт під силу всім. Ківі надає приємної кислинки закусці та оригінальності.
Печінка дуже корисний субпродукт, однак у звичайному вигляді вона подобається далеко не всім, і особливо дітям. А ось торт із ніжних печінкових коржів дорослі оцінять за оригінальний смак, а.
Крабовий салат у святковому оформленні. Готується салат з крабових паличок, рису, кукурудзи та яєць – продукти та смак знайомі. Небагато фантазії – і салат у вигляді симпатичного дракончика...
Салат “Дракон” з яєць, плавленого сиру та болгарського перцю готується легко. Знадобиться лише виявити трохи фантазії та терпіння при оформленні страви.
Вже зовсім небагато часу залишилося до Нового року. За східним календарем це буде рік Зеленого Дракона. Бажаючи створити за столом казкову атмосферу, в якій хочеться загадувати бажання та.
Печінка тріски неймовірно корисна і містить необхідні жири та мікроелементи. Особливою родзинкою цього салату є перепелині яйця, які також багаті багатьма вітамінами.
Залишилося зовсім небагато часу до Нового року. Наступний рік буде за східним календарем роком Дракона. Тому пропоную до святкового столу подати салат, оформлений у вигляді симпатичного дракона.
Ось уже скоро 2024 рік – рік Дракона за східним календарем. А значить ми готуватимемо різноманітні закуски та салати для святкового столу. Ну і як не прикрасити новорічний...
Класичні рецепти салатів передаються з покоління до покоління. Вони мають свої тонкощі та секрети смаку. У цьому рецепті ми докладно розповімо, як приготувати класичний «Соняшник» з грибами та.
Створіть справжній кулінарний шедевр на новорічному столі, перетворивши класичний оселедець під шубою на дивовижне видовище! Цей милий дракон не тільки порадує ваших гостей, а й стане символом 2024.
Дивовижний вважається делікатесом. Найчастіше у приготуванні страв використовують яловичий або телячий язик. Язик – низькокалорійний поживний продукт, ніжний за структурою та дуже смачний.
Салат «Соняшник» – це страва не тільки смачна, а й гарна. За класичним рецептом він готується з м’ясом курки, кукурудзою та чіпсами. Салат викладається шарами, що промазуються майонезом.