Калорійність на 100 грам (кбжу):
1.3 г.
Білки
0.1 г.
Жири
6.9 г.
Вуглеводи
32
ккал
овочеве рагу з м'ясом і картоплею в духовці
2 год 0 хв4
Овочеве рагу з м’ясом – страва три в одному: ніжне м’ясо, смачний гарнір з овочів і насичений соус. Представляємо вам найсмачніший рецепт цієї страви, приготованої в духовці.
курячий суп з вермішеллю та яйцем
1 год 25 хв6
Ароматну і ситну першу страву можна приготувати з найдоступніших продуктів, які з легкістю можна знайти в будь-якому продуктовому магазині. Суп з додаванням вермішелі і курячого яйця – це.
7 год 0 хв8
Цей рецепт можна віднести до воістину бюджетного рецепту: курка сама по собі є недорогим м’ясом, а вже курячі лапки і поготів. Але дешевизна страви ніяк не позначається на...
7 год 20 хв3
Маринована за цим рецептом капуста володіє ненав’язливим, свіжим і приємним смаком. А найголовніше, що насолоджуватися такою капустою ви зможете через кілька годин.
1 год 15 хв3
Овочеве рагу завжди виходить ситним, навіть не дивлячись на відсутність в його складі м’яса. Його можна готувати в звичайні дні і навіть під час посту.
8 год 0 хв10
Дуже проста, але в той же час дуже смачна страва. Курячий холодець можна приготувати як на свято, так і просто на вечерю. Така закуска припаде до душі і...
курячий суп з вермішеллю і картоплею
60 хв5
Насичений золотистий бульйон в поєднанні з овочами і дрібними макарошками – це саме те перше блюдо, яке сподобається всім без винятку. Приготування такого супчика не займе багато часу,...
холодець з індички
6 год 0 хв10
Індичка вважається дієтичним і дуже корисним м’ясом. Спробуйте приготувати з неї холодець. Запевняємо вас, вам обов’язково сподобається. Для приготування холодцю з індички
курячий суп з часниковими галушками
50 хв10
Суп на курячому бульйоні готується дуже просто і швидко. У цьому рецепті в нього додаються галушки, для приготування яких потрібні тільки яйця, борошно, майонез і часник. Готова страва...
15 хв8
Легкий за смаком і способом приготування варіант святкових канапе – з овочів. Таке частування підійде для вегетаріанського і веганського меню. Використовуйте ідею для свого столу.
Полтавський капустняк
1 год 35 хв5
Капусняк – українська перша страва. Дуже популярне на Полтавщині. Здавна його готували на весілля та поминальні обіди. Я його дуже люблю! Дуже смачний суп! Густий, наваристий… Спробуйте!
11 год 0 хв3
Відмінний рецепт швидкого приготування маринованої капусти. До вживання вона буде готова вже через 10 годин, а смак виходить приємний і кисло-солодкий. Даний рецепт розрахований на
1 год 20 хв4
Щі зі свининою і овочами – це блюдо, яке знайоме кожному з нас ще з дитинства, однак, сьогодні Вашій увазі представляється рецепт супу, приготованого не на кістці, а...
рецепт овочевого рагу з кабачками і картоплею
50 хв6
Овочеве рагу можна приготувати з будь-яких овочів, які є у вас під рукою. У цьому рецепті основу страви складатимуть картопля і кабачок. Таке рагу можна подати як гарнір...
2 год 0 хв4
Варіантом легкого і неймовірно смачного салату для святкового столу буде у вас салат з яловичого язика з чорносливом. Салат доповнимо морквою з обсмаженими грибами і цибулею.
рецепт курячого супу з вермішеллю
57 хв8
“Швидкий” суп на бульйоні з курячого філе з додаванням вермішелі – це дуже ситно, смачно і абсолютно не жирно. Таке блюдо можна давати найменшим і не побоюватися за...
7 год 0 хв8
Спробуйте приготувати холодець за цим рецептом, і ваші гості залишаться, дуже задоволені. Завдяки курячому м’ясу, що входить до складу, холодець виходить більш дієтичним і готується
капусняк по-польськи
2 год 10 хв4
Публікую рецепт капусняку, який готується в Україні дуже часто. Але цього разу готуватимемо за польським рецептом. Як кажуть, вік живи, вік навчайся. Пропоную Вам скуштувати смачний
холодець з яловичини
15 год 0 хв20
Що може бути смачніше і ситніше ніжного холодцю з такого чудового і корисного м’яса як яловичина? Блюдо виходить настільки смачним, що ви захочете готувати його знову і знову.
Печінковий торт зі свинячої печінки з майонезом
5 год 0 хв8
Печінковий торт зі свинячої печінки з майонезом – дуже апетитний і неймовірно ситний делікатес. Його можна приготувати з будь-якої печінки, але зі свинячої виходить особливо смачно.