Калорійність на 100 грам (кбжу):
1.3 г.
Білки
0.1 г.
Жири
6.9 г.
Вуглеводи
32
ккал
5 год 0 хв8
Для приготування цієї неймовірно смачної страви вам будуть потрібні тільки найпростіші і доступні продукти, але готовий результат перевершить всі ваші очікування. Хоча для приготування
цукати з моркви
41 год 50 хв2
Морква відварюється у воді 2-3 хвилини, а потім вариться в цукровому сиропі в три підходи по 15-20 хвилин. Далі цукати відкидаються через друшляк і залишаються, поки не стече...
молочний суп з овочами
45 хв4
Молочні супи часто вважають стравами виключно солодкими. І мало кому приходить ідея приготувати молочний суп з овочами. Ця страва точно заслуговує на увагу за свій цікавий смак і...
3 год 0 хв10
Печінковий торт з свинячої печінки з часником – це універсальна і дуже апетитна закуска. Торт готується шарами з смачних печінкових коржів. А ось з начинкою можна експериментувати!
40 хв6
Незвичне, але вкрай смачне поєднання капусти і риби. Котлети, приготовані за таким рецептом, виходять ніжними з характерним морським смаком. Зелень надає страві свіжості.
1 год 30 хв4
При плануванні святкового столу кожна господиня приділяє особливу увагу салатам. За цим рецептом ви можете приготувати яскраву і з оригінальним гострим смаком закуску – салат з яловичим язиком.
листковий салат з курячою печінкою
2 год 0 хв8
Куряча печінка проявляє свій смак саме в складі салату, а не в окремій страві. Її відрізняє м’якість, присмак солодощі і відсутність гіркоти, що дозволяє подати цю страву дітям....
салат з крабових паличок і моркви по-корейськи
45 хв8
Гості на порозі, а ви не знаєте чим би їх нагодувати? Тоді цей рецепт буде дуже доречним. Салат виходить дуже яскравим і незвичайним, а корейська морквина надає йому...
Печінковий торт з свинячої печінки в духовці
3 год 0 хв3
Торт з свинячої печінки, приготований в духовці – справжній кулінарний шедевр! Це ідеальне блюдо для святкового столу, але його також можна приготувати і для простого обіду.
2 год 15 хв6
Оригінальна варіація знаменитого салату Олів’є – з додаванням свинячого язика. Делікатес додасть частуванню особливий смак. Використовуйте яскравий рецепт для вашого святкового столу.
Олів'є з яловичим язиком
1 год 30 хв4
“Олів’є” з яловичим язиком на сьогоднішній день визнається найвишуканішою версією цього салату. Язик володіє насиченим м’ясним смаком і ніжною текстурою, і заміна
40 хв4
Звичайний капустяний суп із секретним інгредієнтом. Привернув мою увагу тим, що знайомий склад у супчика з курки, який я варю вдома, поєднується з манкою. До манки я теж...
3 год 0 хв10
Печінковий торт з свинячої печінки з грибами – це неймовірно вишукана закуска. Свиняча печінка просочена грибною начинкою виходить дуже ніжною і легкою. Втриматися просто неможливо!
2 год 15 хв4
Яскравий за смаком салат для вашого столу – зі свинячого язика і корейської моркви. Частування вийде поживним, а також порадує легкою пікантністю. Подавайте до домашнього столу.
1 год 20 хв1
Молочний суп можна готувати, використовуючи будь-які гриби. Ідеальним варіантом будуть лісові лисички, однак, якщо їх немає під рукою, то підійдуть навіть печериці.
1 год 40 хв5
Цей суп відрізняється від інших овочевих супів міцним наваристим кислуватим бульйоном, адже варять капусняк з квашеної капусти. Вона повинна бути насиченою за смаком, трохи терпкою і хрусткою.
печінковий торт зі свинячої печінки з молоком
7 год 0 хв10
Печінковий торт зі свинячої печінки з молоком – апетитне, ситне і оригінальне блюдо. Свиняча печінка містить неймовірну кількість вітамінів, мінералів і білків. Це відмінне блюдо, щоб
40 хв4
Котлети, які готуються за таким рецептом, набувають дуже ніжну консистенцію. А приготування без додавання олії робить їх ще більш дієтичними і корисними. Соус з йогурту і зелень додадуть...
Ковбаса з капусти і фаршу в духовці
1 год 10 хв7
Наступний рецепт зовсім не для ледачих, а для зайнятих. Адже рум’яна ковбаса з капусти і фаршу дуже виручає, коли хочеться смачних голубців, а часу зовсім мало. Завдяки вдалій...
2 год 25 хв4
Вам представляється рецепт смачного і оригінального салату з курячої печінки з квасолею, що по достоїнству оцінять не тільки любителі страв з субпродуктами. Ця страва добре підходить і до.