М'ясні страви, рецепти з м'яса
Тушонка з яловичини в автоклаві готується настільки просто і легко, що найважче в цьому процесі – нарізати шматочками свіже м’ясо однакового розміру для рівномірного приготування.
Як приготувати оселедець під шубою рулетом? Дуже просто! Для того, щоб надати звичній для всіх страв абсолютно нового вигляду, нам знадобляться класичні інгредієнти, а також харчова плівка, яка.
Лазанья з кабачків з фаршем у духовці є збалансованою стравою. Частування можна адаптувати в низькокалорійне, якщо використовувати курячий або фарш з індички, а також сир і сметану зі.
Салат «Чоловічі сльози» з корейською морквою – це яскраве та ситне кулінарне рішення для вашого свята. Така закуска нікого не залишить байдужим і довго не затримається на вашому...
Курячий бефстроганов з огірками – це інтерпретація популярної страви з яловичини. Однак замінивши червоне м’ясо ніжним філе, смак готової страви зовсім не погіршується
Ліниві хачапурі з сиром у духовці відмінно урізноманітнюють ваше домашнє меню, а також порадують простим кулінарним процесом. Для простого приготування використовуйте перевірений рецепт
Часникові галушки, приготовані з додаванням рум’яного бекону – це неймовірно ароматна і апетитна страва слов’янської кухні, перед якою неможливо встояти навіть при
Сирники з манкою, приготовані за цим рецептом, виходять ніжні, пишні та дуже смачні. Вони чудово тримають форму і не розповзаються. Сирники мають ніжну м’яку консистенцію та насичений сирний.
Омлет з помідорами на сковороді – чудовий сніданок. Як блюдо, омлет придуманий французькими кулінарами, але розійшовшись по всьому світу, став воістину міжнародною стравою.
Люля-кебаб з риби на мангалі – страва, яку не часто можна зустріти на наших столах. Страву подають із великою кількістю свіжої зелені та овочів. Якщо люля-кебаб із м’ясного...
Салат з грибами та крабовими паличками відмінно підходить для повсякденного меню. Такі прості салати користуються великою популярністю, вони «не б’ють по гаманцю», зате чудово насичують.
Сало по-українськи виходить неймовірно пряним, ароматним та дуже смачним. Гарна закуска для гостей та сімейного столу. Просто смакота! Як зробити сухе засолювання сала по-українськи
Лдечий оселедець під шубою з яйцем – це оригінальна і бюджетна закуска, яка прикрасить ваш святковий стіл, накритий з будь-якого приводу, і однозначно приємно здивує найвитонченіших гостей.
Печеня з яловичини з картоплею на сковороді – це класична м’ясна страва, приготовлена шляхом тушкування або смаження м’яса з овочами на сковороді.
Улюблений салат «Цезар» досить калорійна страва. Однак для приготування дієтичного варіанта замість сухариків із пшеничного хліба використовуються сухарики з висівкового або цільнозернового
Рис із яйцем та соєвим соусом – страва, яка припаде до душі поціновувачам простої їжі та всім, хто любить гострі закуски. Яскравий смак страви підкорить усіх гурманів. Страва...
Тушонка зі свинини в автоклаві – це смачна і дуже ситна заготівля, яка позбавить вас тривалого процесу приготування основної страви, тому як просто відкривши баночку і виклавши вміст...
Бефстроганов з курки і з вершками – це вишукана страва, яка готується за лічені хвилини і підкорює з першої проби. Нарізане філе томиться в кремоподібному вершковому соусі, завдяки...
Хачапурі із сиром на сковороді – це швидкий і простий варіант приготування апетитного грузинського частування. Готові хачапурі можна подавати як доповнення до ситних гарячих страв: м’
Галушки з цибулею – це традиційна страва української кухні, яка користується величезною популярністю по всьому світу, але це зовсім не дивно! Ніхто не може встояти від апетитних «кульок»,...