Домашня варена ковбаса з курки
45 хв4
Страшно уявити, з чого сьогодні складається варена ковбаса, яку ми звикли купувати в магазині. Виробники, бажаючи заощадити, використовують різні добавки, які можуть мати негативний
Салат з курячою печінкою і помідорами
1 год 10 хв4
На святковому столі незмінною популярністю користується печінковий торт, а в цьому рецепті вам пропонується альтернативне блюдо – салат з курячою печінкою і помідорами.
пампушки на сметані
60 хв6
Пампушки, тісто для яких готують на сметані, виходять максимально ніжними і смачними. Подавати їх можна з медом, джемом або посипавши тертим шоколадом.
рецепт приготування курячих нагетсів в чіпсах
1 год 5 хв4
Курячі нагетси люблять, напевно, всі. Соковите куряче філе ідеально поєднується з хрусткою паніровкою і мало кого залишає байдужим. Додаючи до панірувальних сухарів різні компоненти
1 год 50 хв8
На батьківщині мантів – на сході – їх готують з прісного тіста, в начинку кладуть жирну баранину і багато цибулі. Блюдо готується на пару. Спробуйте і ви зробити...
відбивні на сковороді гриль
1 год 5 хв4
Красиві смугасті відбивні, які зберегли в собі весь сік і смак м’яса, легко готуються на сковороді гриль. Соковиті і ніжні відбивні, з апетитною скоринкою точно припадуть вам до.
45 хв4
Прекрасний ситний сніданок, який дозволить щільно підкріпитися перед фізичною роботою або під час холодів. Яєчню можна подавати як окремо, так і з гарніром, а також заправляти майонезом або.
1 год 15 хв5
Корейка – одна з найкращих і смачних частин свинячої тушки. З цього м’яса готують величезну кількість страв. Стейк з корейки-просте блюдо, але ефектне, ситне і смачне.
салат зі свинячим язиком і зеленим горошком
2 год 35 хв4
Смачний і простий салат з делікатесу можна приготувати з додаванням зеленого горошку. Така закуска стане яскравим доповненням до Вашого столу, також підійде і для святкового меню.
печінковий торт зі свинячої печінки з молоком
7 год 0 хв10
Печінковий торт зі свинячої печінки з молоком – апетитне, ситне і оригінальне блюдо. Свиняча печінка містить неймовірну кількість вітамінів, мінералів і білків. Це відмінне блюдо, щоб
40 хв4
Котлети, які готуються за таким рецептом, набувають дуже ніжну консистенцію. А приготування без додавання олії робить їх ще більш дієтичними і корисними. Соус з йогурту і зелень додадуть...
60 хв3
Назва салату з яловичим язиком красива і гучна – «Виборзький». За смаком він схожий на традиційний «Олів’є» за рахунок маринованого огірка. У цей салат додаються обсмажені гриби з.
1 год 10 хв6
Вафлі за цим рецептом виходять хрусткими і розсипчастими. У гарячому стані вони дуже податливі і легко згортаються в трубочки або конуси. Остигаючи, тісто стабілізується, і вафлі набувають ту.
2 год 20 хв8
Здобні ватрушки з сиром і родзинками – відмінне ласощі для дітей і любителів солодкого, особливо в разі, коли хочеться порадувати близьких смачною випічкою з максимальною користю.
55 хв28
Смачне і таке просте пісочне печиво з цукром дуже легко приготувати на своїй кухні, не купуючи ці ласощі в магазині. Вам не буде потрібно багато часу і сил...
Ковбаса з капусти і фаршу в духовці
1 год 10 хв7
Наступний рецепт зовсім не для ледачих, а для зайнятих. Адже рум’яна ковбаса з капусти і фаршу дуже виручає, коли хочеться смачних голубців, а часу зовсім мало. Завдяки вдалій...
Рамен з качкою
1 год 50 хв2
Рамен з качкою – це дуже смачне і оригінальне частування, яке кожному варто приготувати в домашніх умовах. Така страва послужить яскравим перекушуванням або повноцінним прийомом їжі. Обов’
курячі нагетси в кукурудзяних пластівцях
1 год 5 хв4
Кукурудзяні пластівці чудово підходять панірування для нагетсів. Хрустка скоринка з ними виходить, мабуть, навіть цікавіше і смачніше, ніж з класичними пшеничними панірувальними сухарями.
чебуреки з тістом на мінеральній воді
1 год 15 хв16
Просте і швидке тісто для домашніх чебуреків виходить на мінеральній воді. Поживне частування порадує хрусткою скоринкою і приємним рум’янцем. Пригостіть близьких ароматним гарячим блюдом!
1 год 45 хв5
У пароварці можна готувати безліч звичних страв, в тому числі манти. Завдяки приготуванню на пару вони виходять соковитими і не втрачають своєї форми.