М'ясні страви, рецепти з м'яса
Це класичний рецепт паски. Він підійде тим, хто готує святкові ласощі вперше або просто консервативний. Легка, повітряна, немов пухнаста – вона дуже ніжна і злегка волога всередині.
Сирний сир відмінно поєднується з багатьма продуктами, але багатьом подобаються комбінації з рибою і рибними продуктами. Наприклад, крабові палички з цим сиром загорнуті в рулет так само дуже.
Ще один простий і дуже легкий весняний салатик. Дуже добре поєднується поруч з хрусткими пружними свіжими овочами ніжні варені яйця. Окремо варто поговорити про заправку – сметанка в.
Цей салатик складається з дуже маленького списку продуктів, і складно повірити, що в підсумку він виходить настільки смачним. Начебто все просте, але як добре поєднуються між собою всі.
Цей рецепт відрізняється від усіх попередніх наявністю в ньому одного інгредієнта – майонезу. Ні, він абсолютно не відчувається в готовій випічці, можете не хвилюватися.
Ще один чудовий варіант приготування бісквіта, якщо у вас немає духовки і навіть мультиварки. Бісквіт відмінно піднімається, виходить легким і повітряним і навіть трохи більш вологим, ніж в.
Якщо у вас немає духовки, можна скористатися цим рецептом. Пишний, повітряний, немов оксамитовий, дрібнопористий і дуже-дуже смачний бісквіт вийде у вас, якщо слідувати всім рекомендаціям.
Ще один цікавий рецепт бісквіта. Він виходить пористим і повітряним навіть без використання розпушувача або соди. Основну роль тут відіграють добре збиті яйця. Трохи вологий, немов шифоновий, він.
Ще один цікавий рецепт просто нереально смачного бісквіта. Високий, повітряний, ароматний, дрібнопористий – такий бісквіт ідеально підходить, щоб зробити з нього торт.
Це просто неймовірно повітряний бісквіт. Він відмінно тримає форму і як не можна краще підходить для тортів. Більш того, він неймовірно смачний – такий бісквіт можна просто їсти...
Це класичний рецепт бісквіта на роздільних білках і жовтках. Він виходить дуже пишним, легким, повітряним і ніжним. А якщо дати трошки настоятися в холодильнику, загорнувши бісквіт в харчову.
Цей рецепт – просто знахідка для новачків. Якщо ви ще жодного разу не готували бісквіт, почніть з нього – процес приготування дуже простий. Готовий бісквіт виходить повітряний, дрібнопористий...
Смачний, ситний і пряний варіант приготування пасти з брокколі і курячою грудкою. Для любителів курки він найкращий. Брокколі в цьому рецепті ідеально поєднується з іншими інгредієнтами і доповнює.
Представляємо вашій увазі ще один варіант смачного цибулевого супу. Готується він дуже просто і швидко, а виходить просто приголомшливим. Так супчик може приготувати і починаюча господиня, і навіть.
Ситні, в чомусь незвичайні брускети – тут є відразу є 2 варіанти. Легкі і дуже соковиті – ці бутерброди припадуть до смаку кожному. Та й готувати їх дуже...
Вишукані дуже смачні, соковиті і красиві брускетти стануть справжньою окрасою будь-якого столу. Тут всі інгредієнти підібрані дуже ретельно, і кожен з них грає свою роль. Вам потрібна м’
У кожної господині свій смак борщу. У цьому я переконалася вже давно. У нашій родині всі готують борщ по одному рецепту, але так, як у мами, все одно...
Всі мами як мами, а моя — вигадниця. У той час як однокласники кривилися і стогнали над тарілкою борщу, я з задоволеним виглядом виловлювала фрикадельки. Ні, моя мама...
Мастава (або ж мастоба) — це узбецьке блюдо, яке ще називають рідким пловом. Готують його з рису і великої кількості інших інгредієнтів. Всі вони прості і добре знайомі....
Серед моїх знайомих любителів червоної риби не злічити. В основному, звичайно, купують малосольну або солону, на салат або на бутерброди. Я теж віддаю перевагу готувати з цього продукту...