2 год 50 хв
Це класичний рецепт паски. Він підійде тим, хто готує святкові ласощі вперше або просто консервативний. Легка, повітряна, немов пухнаста – вона дуже ніжна і злегка волога всередині.
рулет з кисломолочним сиром і крабовими паличками
20 хв
Сирний сир відмінно поєднується з багатьма продуктами, але багатьом подобаються комбінації з рибою і рибними продуктами. Наприклад, крабові палички з цим сиром загорнуті в рулет так само дуже.
Салат з редискою і огірками
20 хв
Ще один простий і дуже легкий весняний салатик. Дуже добре поєднується поруч з хрусткими пружними свіжими овочами ніжні варені яйця. Окремо варто поговорити про заправку – сметанка в.
Салат з редискою і яйцем
35 хв6
Цей салатик складається з дуже маленького списку продуктів, і складно повірити, що в підсумку він виходить настільки смачним. Начебто все просте, але як добре поєднуються між собою всі.
бісквіт для торта на майонезі
1 год 15 хв
Цей рецепт відрізняється від усіх попередніх наявністю в ньому одного інгредієнта – майонезу. Ні, він абсолютно не відчувається в готовій випічці, можете не хвилюватися.
бісквіт для торта в каструлі на плиті
1 год 35 хв
Ще один чудовий варіант приготування бісквіта, якщо у вас немає духовки і навіть мультиварки. Бісквіт відмінно піднімається, виходить легким і повітряним і навіть трохи більш вологим, ніж в.
пишний бісквіт для торта в мультиварці
1 год 30 хв
Якщо у вас немає духовки, можна скористатися цим рецептом. Пишний, повітряний, немов оксамитовий, дрібнопористий і дуже-дуже смачний бісквіт вийде у вас, якщо слідувати всім рекомендаціям.
бісквіт Женуаз
55 хв
Ще один цікавий рецепт бісквіта. Він виходить пористим і повітряним навіть без використання розпушувача або соди. Основну роль тут відіграють добре збиті яйця. Трохи вологий, немов шифоновий, він.
пишний бісквіт для торта по-американськи
1 год 10 хв
Ще один цікавий рецепт просто нереально смачного бісквіта. Високий, повітряний, ароматний, дрібнопористий – такий бісквіт ідеально підходить, щоб зробити з нього торт.
японський бісквіт для торта без розпушувача
2 год 0 хв
Це просто неймовірно повітряний бісквіт. Він відмінно тримає форму і як не можна краще підходить для тортів. Більш того, він неймовірно смачний – такий бісквіт можна просто їсти...
високий бісквіт для торта в духовці
1 год 30 хв
Це класичний рецепт бісквіта на роздільних білках і жовтках. Він виходить дуже пишним, легким, повітряним і ніжним. А якщо дати трошки настоятися в холодильнику, загорнувши бісквіт в харчову.
45 хв
Цей рецепт – просто знахідка для новачків. Якщо ви ще жодного разу не готували бісквіт, почніть з нього – процес приготування дуже простий. Готовий бісквіт виходить повітряний, дрібнопористий...
паста з куркою і брокколі у вершковому соусі
45 хв
Смачний, ситний і пряний варіант приготування пасти з брокколі і курячою грудкою. Для любителів курки він найкращий. Брокколі в цьому рецепті ідеально поєднується з іншими інгредієнтами і доповнює.
40 хв
Представляємо вашій увазі ще один варіант смачного цибулевого супу. Готується він дуже просто і швидко, а виходить просто приголомшливим. Так супчик може приготувати і починаюча господиня, і навіть.
Брускета з пастою з квасолі, беконом і яйцем
50 хв
Ситні, в чомусь незвичайні брускети – тут є відразу є 2 варіанти. Легкі і дуже соковиті – ці бутерброди припадуть до смаку кожному. Та й готувати їх дуже...
брускетта з печінкою тріски
30 хв5
Вишукані дуже смачні, соковиті і красиві брускетти стануть справжньою окрасою будь-якого столу. Тут всі інгредієнти підібрані дуже ретельно, і кожен з них грає свою роль. Вам потрібна м’
Борщ з болгарським перцем
1 год 10 хв8
У кожної господині свій смак борщу. У цьому я переконалася вже давно. У нашій родині всі готують борщ по одному рецепту, але так, як у мами, все одно...
Сибірський борщ з фрикадельками
60 хв8
Всі мами як мами, а моя — вигадниця. У той час як однокласники кривилися і стогнали над тарілкою борщу, я з задоволеним виглядом виловлювала фрикадельки. Ні, моя мама...
Мастава
1 год 10 хв6
Мастава (або ж мастоба) — це узбецьке блюдо, яке ще називають рідким пловом. Готують його з рису і великої кількості інших інгредієнтів. Всі вони прості і добре знайомі....
25 хв6
Серед моїх знайомих любителів червоної риби не злічити. В основному, звичайно, купують малосольну або солону, на салат або на бутерброди. Я теж віддаю перевагу готувати з цього продукту...