Рецепти страв з перцем чорним меленим
Калорійність на 100 грам (кбжу):
10.4 г.
Білки3.3 г.
Жири38.7 г.
Вуглеводи251
ккалКурка по-албанськи — оригінальне м’ясне блюдо, яке з легкістю замінить звичайні котлети. Її особливість в тому, що м’ясо не потрібно пропускати через м’
Ви яку випічку більше любите: солодку або солону? Якщо другу, то у “Зі Смаком” на цей випадок є просто-таки чарівний рецепт. Самса по ньому-захват і диво! Надувати самсу...
Раніше вся куряча печінка у мене йшла на паштет. Його я готую по одному і тому ж рецепту вже кілька років поспіль. Паштет з курячої печінки – найніжніша...
М’ясні котлети — це класика. А ви знали, що їх можна приготувати без м’яса? Так, ви не помилилися. Сьогодні я хочу показати вам, як це можна зробити. Настільки...
Свинину зазвичай пускаю на відбивні. Взагалі, не люблю готувати цей вид м’яса. Завжди воно у мене виходить жорстким і якимось неїстівним. Можливо, це я погана господиня, а може...
Для тих, хто втомився від звичних рецептів рибних страв, представляю вам щось новеньке і смачне. Я знаю, що риба в духовці завжди виходить чудово. Ось я і спробувала...
Картопляні оладки надійно закріпили за собою образ ідеального сніданку або вечері. Ви знайдете їх у багатьох меню ресторанів в графі «Сніданки». Дивно, але не тільки у нас так...
Класичне поєднання червоної риби і вершкового сиру підкорило вже багато сердець. Я ж пропоную приготувати паштет на основі цих інгредієнтів. Є 5 хвилин і мінімальний набір продуктів?
У нас в родині рибний день не тільки по четвергах. Ми любимо балувати себе рибними стравами частіше, ніж м’ясними. Тому у мене в морозилці завжди є заморожений минтай,...
Складно придумати більш ледачу випічку, ніж оладки. Почнемо з того, що тісто готується всього 5 хвилин. А щоб довести оладки до рум’янцю, і півхвилини вистачить. Тому я кожен...
Які аромати гуляли по холодних залах славного Камелота і що з творінь придворних куховарів найбільше любив сам Артур — невідомо. Але факт: будь-який мешканець замку волів би на...
Часто стикалася з тим, що лаваш рвався і від нього залишалися дрібні шматочки. Довго гадала, куди їх подіти. І дуже зраділа, коли на очі попався цей рецепт. Своєрідна...
Досвідчені господині знають, що купувати фарш в магазині не варто. Якість у нього досить сумнівна. Краще піти на ринок в кінці дня і сторгувати пристойний шматок м’яса. І...
Чомусь багато хто думає, що приготувати відмінні реберця можна тільки на мангалі. А я готова вас переконати! Із задоволенням ділюся рецептом чудових свинячих реберець в глазурі, після яких.
Монастирська кухня — це окремий вид кулінарного мистецтва. Наприклад, чи знали ви, що солянку придумали в монастирі? Так-так. І готували її з двох видів риби: з осетра і...
У моїй родині домашню ковбасу готують здавна. У батьків мами було своє невелике господарство, в якому, в тому числі, були і свині. Тому у мене ніколи не виникало...
Вже багато років не купую яловичий або свинячий фарш — рівно з тих пір, як дізналася цей рецепт. Всім відомо, яким шкідливим і важким може бути червоне м’ясо....
Мою рідню хлібом не годуй, а пельмені повинні бути на столі. Їх у нас цінують вище будь-якого делікатесу. Причому магазинні пельмені чоловік не котирує, та й страшно годувати...
Не можу назвати себе працьовитою господинею. Якби не діти, прибиралася б в будинку раз на місяць. Не те що я заради них прибираю, просто вони мені ще й...
Можна бути закоханим без пам’яті в стейки або яловичину «Веллінгтон». А по дорозі додому мріяти про тушонці, яка чекає в холодильнику. Це просте блюдо перевершує більшість м’