Обід короля Артура: суп з курки з грибами і горошком

Які аромати гуляли по холодних залах славного Камелота і що з творінь придворних куховарів найбільше любив сам Артур — невідомо. Але факт: будь-який мешканець замку волів би на обід щось ситне і зігріваюче. Такий, як наш сьогоднішній суп з курки!

На основі курячої тушки виходить чудовий цілющий бульйон. Але Королівський суп з курки гідний виключно ніжного філе. Для смакового ефекту замаринуємо його каррі, пряністю, яка в далекі часи короля Артура була на вагу золота.

Кроки
45 хвДрук
  • Картоплю очистіть, наріжте кубиками, складіть в глибоку каструлю і залийте водою. Поставте на середній вогонь.
  • Філе наріжте кубиками, посипте каррі і обсмажте на розігрітій з олією сковороді. Надішліть в каструлю з картоплею — до цього часу вона вже закипить.
  • На сковороді, де смажилося філе, спассеруйте нарізану дрібно цибулю, додайте нарізані пластинками гриби і нарізаний смужками солодкий перець. Перемішайте і через 5 хвилин смаження перекладіть в каструлю.
  • Додайте в суп консервований горошок (без рідини), сіль і перець за смаком. Варіть 10 хвилин.
  • Загустіть суп вершками, прогрійте протягом 3 хвилин і подавайте.

Суп вдався наваристий і ситний, з яскравим, збалансованим смаком. Впевнена, таким би з радістю пригощалася вся знать двору. Спробуйте і ви! Не забудьте залишити коментар, а рецептом поділитися з друзями.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь