Калорійність на 100 грам (кбжу):
9.0 г.
Білки
2.0 г.
Жири
13.0 г.
Вуглеводи
52
ккал
Рамен з яловичиною
1 год 50 хв6
Рамен з яловичиною виходить неймовірно ситним, ароматним і таким, що запам’ятовується за смаком. Відмінне рішення для вашого ситного перекушування або повноцінного обіду.
5 год 20 хв6
Рамен з куркою – дуже ніжна і ароматна варіація знаменитої страви азіатської кухні. Якщо ви хочете урізноманітнити меню та здивувати близьких, то обов’
40 хв4
Японський суп рамен в домашніх умовах виходить неймовірно насиченим, ароматним та поживним. Якщо ви цінуєте страви з азіатських мотивів, то обов’язково спробуйте приготувати частування
2 год 50 хв4
М’ясний суп-локшина з яловичиною допоможе яскраво урізноманітнити ваше звичне обіднє меню. Готовий продукт вийде ситним, ароматним та насиченим до смаку. Обов’
40 хв2
Китайські пельмені зі скляного тіста — це легка закуска, яку можна приготувати з будь-якою начинкою. Зазвичай для цього використовують креветки, фарш або овочі. З кожною з таких начинок...
35 хв4
Азіатські страви хороші тим, що більшість із них не потребують тривалої термообробки. Звичайно ж, насамперед це стосується закусок. Так, приготування ароматного овочевого салату по-азіатськи
1 год 10 хв4
Італійська кухня – пізнане поле для господині, яка цікавиться кулінарією. Багато традиційних страв італійців, переживши мінімальні або не дуже зміни, увійшли до буденного меню нашої родини.
1 год 30 хв8
З шматочка свинячої грудинки можна приготувати розкішну закуску на святковий стіл. Достатньо лише не помилитися з вибором м’яса. А ось пересушити грудинку, дотримуючись цієї технології, вам не вдасться.
1 год 5 хв4
Куряче м’ясо можна приготувати різними способами, проте у вигляді запіканки воно виходить особливо ніжним та соковитим. З цим рецептом ви отримаєте не тільки порцію білка, але й чудовий.
50 хв6
Всім привіт! Сьогодні мені сподобався дуже цікавий та красивий салат курка під снігом. Цей салат дуже простий і продукти для нього завжди доступні. Давайте поділюся з вами цим...
Свинячі реберця до новорічного столу
3 год 20 хв4
Свинячі реберця більш доступні за ціною і з них можна приготувати багато страв для новорічного столу. Пропонуємо дуже простий рецепт соковитих свинячих реберець з карамельною скоринкою, які обов’
Запечена свинина по-королівськи
3 год 40 хв6
На новий 2022 рік хочеться приготувати найсмачніше другу страву. Вибрати таке частування серед всіх запропонованих рецептів з фото досить складно. Пропонуємо запекти свинину по-королівськи –
Сало в соєвому соусі на сковороді
2 год 0 хв6
Сало — це не просто смачний продукт. У ньому міститься безліч вітамінів, мікроелементів і жирних кислот. Саме тому сало відмінно насичує і наповнює енергією на довгий час. Звичайно,...
Свинячі ребра в соєвому соусі з айвою
1 год 10 хв3
Давно мріяла приготувати свинячі ребра. Але, як на зло, на ринку знайти хороші не виходило. То жирні занадто, то суцільні кістки. А тут така удача! Свекруха передала з...
2 год 0 хв5
М’ясний салат можна приготувати з будь-яким м’ясом, навіть з уже готовими копченостями. В даному рецепті запропоновано найпростіше оформлення у вигляді тигра, але при бажанні
Буряковий салат з дуже смачною заправкою
20 хв4
Багатьом кулінарам цікаво, що готувати на Новий Рік 2022 з салатів, якщо дотримуєшся правильного харчування. Ця нова і цікава закуска безумовно повинна бути на святковому столі.
Гарбуз з м'ясом і картоплею в духовці
2 год 40 хв4
Готове і смачне рішення для вашого обіду або вечері – гарбуз з картоплею і м’ясом. Оригінальне частування порадує поживністю і яскравим ароматом. Оцініть цікавий кулінарний процес.
Мариновані стрілки часнику по-корейськи на зиму
1 год 10 хв5
Якщо у вас видався урожай часнику – не поспішайте викидати соковиті ароматні стріли, адже з них можна приготувати чудову закуску в азіатському стилі, яка поєднується з м’
45 хв4
Пікантна закуска з ненав’язливою гостротою прекрасно доповнює різні гарячі страви і гарніри. Для того, щоб приготувати страву корейської кухні, часник необхідно маринувати в двох
Рис з овочами, курячою грудкою і грибами
50 хв3
На сковороді обсмажуються печериці з цибулею і селерою. Потім туди додається відварена куряча грудка, соєвий соус, сіль і перець. Далі в сковороду засипається рис, все заливається бульйоном і.