Інгредієнти: Соуси
Всім привіт! Сьогодні мені сподобався дуже цікавий та красивий салат курка під снігом. Цей салат дуже простий і продукти для нього завжди доступні. Давайте поділюся з вами цим...
Рецепт цього унікального блюда мені по великому секрету розповіла свекруха. Мовляв, завчила його ще в голодні 90-ті. Адже тоді м’ясо в холодильнику з’являлося нечасто.
Мариновані рижики з насінням гірчиці і додаванням в маринад інших прянощів буде у вас делікатесної закускою і не тільки за рахунок особливого пряного смаку, адже зібрати багато рижиків...
У сезон дешевих і корисних сезонних овочів для любительок попрацювати на кухні виникає безліч можливостей. Господині не тільки готують найрізноманітніші овочеві закуски і гаряче, а
Огірки з цибулею у власному соку в банках будуть у вас хорошою закускою для будь-якого столу, гарніром до м’яса і заправкою до борщу. Огірки доповнюємо тільки зерновий гірчицею...
Огірки у власному соку з гірчицею готуються без стерилізації і додавання оцту, але закуска виходить з оригінальним гострим смаком. Гірчиця є як хорошим консервантом, так і хорошою смаковою...
Огірки у власному соку на зиму «Пальчики оближеш» готуються нескладно, і цей варіант заготовки передбачає нарізку огірків четвертинками, звану «дамськими пальчиками».
Варіант заготовки солодких маринованих огірків в літрових банках найбільш прийнятний і зручний для багатьох господинь. Огірки вибираємо однакового невеликого розміру.
Литовський холодний борщ традиційно готується на жирному кефірі, але не всім кефір подобається. У цьому рецепті готуємо цей суп на сметані і воді. Наповнюючі інгредієнти залишаються такими ж,.
Поєднання інгредієнтів (консервованої квасолі і кукурудзи) дещо незвичайне, але вдале, і салат на основі пекінської капусти виходить дуже ситним і смачним. Готується такий салат швидко і просто, що.
Салати мають “постійну прописку” в кожній родині і на будь-якому столі, і як варіант цієї страви, може бути у вас салат з пекінської капусти з кукурудзою і шинкою....
Салат на основі пекінської капусти, копченої курки і кукурудзи – блюдо яскраве, ароматне, з вишуканим смаком і одночасно просте в приготуванні, що може бути варіантом для святкової трапези.
Варіант запікання картоплі часточками з майонезом дозволяє господині швидко і без особливих витрат приготувати вдалий і смачний гарнір до будь-якої страви. Майонез робить картоплю більш
Картоплею “в одежинці” кулінари називають загорнуту в бекон картоплю і запечену в духовці. У цьому варіанті картопля виходить в рази ситніше і смачніше і буде мати оригінальний вигляд,.
Варіантом повсякденного салату і замість тих, які досить приїлися, може бути у вас закуска на основі пекінської капусти з ковбасою і кукурудзою. Для салату вибираються невеликі качани цього.
Пекінська капуста, як овоч з нейтральним смаком добре поєднується в складі салату з м’ясом курки і кукурудзою. Популярність салату визначає його відмінний смак, просте і швидке приготування і.
Майонез, доповнений столовим оцтом, робить м’ясо шашлику неймовірно ніжним і м’яким, та й при смаженні утворює рум’яну скоринку, що зберігає соковитість м’
Легкий ніжний смак, простий набір і доступність інгредієнтів, швидкість в приготуванні – це властивості салату на основі пекінської капусти з кукурудзою і крабовими паличками.
Запасливим господаркам нічого бояться несподіваного приходу гостей. Адже у них завжди є швидка закуска, здатна виручити в будь-якій ситуації. Сьогодні страви, які варто лише дістати з морозилки і.
Останнім часом асортимент продуктів в моєму холодильнику став більш мізерним. Купую їх вибірково, в залежності від того, що привезли в магазин. Звичайно, м’ясо розбирають блискавично.