3 год 0 хв6
Смачний та поживний рецепт класичного печінкового коржа з ​​яловичини. Запечені в духовці коржі зберігають усі корисні властивості цього чудового продукту. 
50 хв4
Такий тортик стане окрасою будь-якого святкового столу. Куряча печінка підходить для цього рецепту найкраще, адже вона зовсім не гірчить. Для начинки традиційно приготуємо
1 год 30 хв4
До вашої уваги представлений рецепт печінкового торта без використання пшеничного борошна без млинців одним суцільним шаром. За текстурою такий торт виходить ніжним, а виглядає зовні повітряним.
5 год 10 хв12
Шакотіс (Šakotis) – традиційна литовська страва. Шакотіс є незвичайним тортом у вигляді ялинки, приготованим з рідкого яєчного тіста на рожні, розташованому над відкритим вогнем.
50 хв4
Пиріг із чорною смородиною (Juodųjų serbentų pyragas) – популярний литовський десерт. Рецептів приготування пирога з чорною смородиною багато, у кожної литовської господині знайдеться свій улюблеий.
35 хв4
Різотто (італ.  risotto, означає «маленький рис») – страва італійської кухні з рису, з м’яким, вершковим смаком. Перша письмова згадка про нього зустрічається лише у XIX столітті.
59 хв6
Тісто замішується на олії. У випічки цитрусовий аромат, за рахунок цедри та соку лимона Дуже смачний, м’який пиріг з вологим м’якушем і лимонним ароматом.
60 хв4
Різотто походить з півночі Італії, але рецептів стільки ж, скільки і кухарів-аматорів. Ця страва стала справжньою класикою 
30 хв3
Ця класична італійська страва готується з усього, що залишилося в холодильнику. Як наповнення можуть використовуватися макарони, картопля, помідори, сосиски. Ми вам розповімо про класичний
20 хв6
Кожен пече це печиво по-своєму. Але сенс однаковий – горіхи, цукати тощо у рідкому заварному тісті, після випічки намазується шоколадом чи посипається горіхами. Зазвичай як основу рекомендують брати.
15 хв5
Марципан вже давно пов’язують з Німеччиною та Італією зокрема, але його коріння знаходиться на Сході. Ще в 850 році перський лікар на ім’я Rhazes хвалив цілющі властивості мигдалю.
60 хв6
Італійські кекси готуються на основі картопляного пюре. Начинка може бути різна – гриби, солоний лосось, шинка, овочі. Картопляне пюре є оболонкою, а всередині тільки те, що ви виберете.
1 год 45 хв4
Casatiello Napolitano – так називається ароматний великодній хліб, який печуть в Італії. Він має форму вінка Ісуса, прикрашається кунжутом, кульками цукру, а всередині хліба розміщують фарбоване яйце.
50 хв4
Історія сбризолони розвивалася у кілька етапів. Спочатку це був дуже скромний десерт для бідних із серії “Три чашки”. Тобто по склянці пшеничного та кукурудзяного борошна плюс цукор.
40 хв4
Макарони беремо із твердих сортів пшениці. З овочів – болгарський перець, огірок, помідори та зелений горошок. Тунець потрібний у своєму соку. Поки вариться паста, ви підготуєте решту інгредієнтів.
50 хв4
Іспанська тортилья (Tortilla  española) – традиційна страва іспанської кухні. Незважаючи на назву, це зовсім різні страви з мексиканською тортилью. Іспанська тортилья є приготованою
40 хв4
Чізкейк Сан-Себястьян (Cheesecake San Sebastian) – дуже популярна страва іспанської кухні. Чізкейк Сан-Себастьян є запеченим десертом з вершкового сиру, вершків, яєць і цукру і є різновидом
1 год 15 хв4
Чиліндрон (Chilindrón) – традиційна іспанська страва. Чиліндрон є яскраво-червоним густим соусом, приготованим з червоних овочів. Основні інгредієнти – стиглі томати, червоний солодкий
2 год 15 хв4
Кріадільяс або Кріадіас (Criadillas) – страва з бичачих яєць, родом з регіону Андалусія. Назва кріадіас так і перекладається з іспанської – бичачі яйця. Готуються бичачі яйця дуже просто,...
40 хв4
Мармітако (Marmitako) – іспанський суп з тунця, традиційний для півночі Іспанії, а саме регіонів Басконія та Кантабрія. Готували його рибалки, які, йдучи в море за тунцем, брали з.