Інгредієнти: Спеції та Приправи
Фінський салат — це суміш наших вінегрету і оселедця під шубою, приправлена кислими зеленими яблуками. Цей інгредієнт несподівано вдало уживається з іншими продуктами. Щоб перевірити, обов’
Гаряча пора бутербродів почалася 1 вересня, і закінчиться тільки з останніми зимовими святами. За цей час я планую випробувати всі рецепти намазок. Звичайно, почну список з форшмака.
Якщо ви перебуваєте в пошуках соковитого і небанального зимового гарніру, Вам сюди. У холодну пору року вибір овочевих салатів дуже бідний. Так би мовити, від капусти до моркви....
Влітку салати з оселедцем не сильно популярні. Риба швидко псується від спеки, а спрага і так цілий день долає. Зовсім інша справа, коли за вікном дерева прощаються зі...
Чоловік дивується, як я можу пообідати одним тільки салатом і наїстися. Він стверджує, що закуски ситними бути не можуть. Тоді я і приготувала для нього салат “Дядя Ваня”,...
Зима тільки почалася, а я вже втомилася від олів’є. Класичні зимові салати вводять мене в зневіру. Як же вчасно свекруха нагадала про закуску для непроханих гостей. Так в...
Звичайно, смачно приготувати закуску з червоної риби і авокадо досить просто. А ви спробуйте зробити шедевр з жмені печериць, однієї грудки курячого філе і пари курячих яєць. Як...
Перед тим, як включити нове блюдо в святкове меню, готую його для своєї сім’ї. Їх вердикт завжди вирішальний. Салат з ківі і куркою перевірку пройшов на ура. Особливо...
Цього року у мене зберуться всі друзі і родичі. Вирішили влаштувати бенкет горою. З подругами вже домовилася про закуски, які легко можна привезти з собою. А я буду...
Ще одна ідея для тих, хто шукає рецепти закусок для новорічного столу. Салат «Швейцарський» не тільки виступить в якості смачного і ситного страви. Він ще й вразить гостей...
Існує відразу кілька причин полюбити цей салат зі свіжої моркви. По-перше, він дійсно дуже смачний. Лимонний соус, терпкі і пряні спеції перетворюють моркву в щось приголомшливе.
Морква — це неймовірно корисний овоч, який доступний цілий рік. У ньому у великій кількості міститься бета-каротин, який в організмі перетворюється на вітамін А.цей вітамін допомагає
Всім відомий салат “Цезар” отримав свою назву не на честь великого полководця, а був названий по імені людини, який його придумав, Цезаря Кардіні. Він був власником ресторану в.
Масляна позаду, а це означає, що пора згадувати, які частування ми любили до тижня млинців. Безумовно, в нашій родині особливою популярністю користувався маковий рулет.
Ще 50 років тому ніхто навіть не чув про вершкові лікери. Вважається, що «Бейліс» був першим у своєму роді. І нехай рецепт цього напою тримається виробником в найсуворішому...
Коли я думаю про саме затишне і домашнє блюдо, на думку відразу приходять тефтелі з томатною підливою. У моєму будинку вони просто нарозхват. Ароматний густий соус подобається як...
Працювати з печінкою — справа непроста. Щоб зробити цей делікатний продукт ідеальним за текстурою і смаком, слід оволодіти деякими хитрощами. Або ж знати рецепт, за яким яловича печінка виходить.
Не втомлююся повторювати, що заливний пиріг — найкраще, що могли придумати господині для інших господинь. Ніякої метушні з тестом, проста начинка, а на виході виходить смачне і цікаве...
Часто хочеться побалувати близьких чимось солодким, але немає часу возитися з готуванням. У такі моменти мене виручає просте і смачне печиво з медом. Такий рецепт — справжня знахідка...
Подорожуючи по різних країнах, я не можу не звернути уваги на місцеву кухню. Щось подобається, щось ні, а деякі рецепти я привожу додому і готую регулярно. Одна з...