Фінський салат з оселедцем і буряком «Росолі»

Фінський салат з оселедцем і буряком

Фінський салат — це суміш наших вінегрету і оселедця під шубою, приправлена кислими зеленими яблуками. Цей інгредієнт несподівано вдало уживається з іншими продуктами. Щоб перевірити, обов’язково спробуйте. Вибирайте соковитий фрукт, тоді смак розкриється повністю.

Незважаючи на те, що не всі зарубіжні рецепти приживаються в нашій кухні, салат «росолі» став моїм улюбленим. Зазвичай я готую його з запасом на пару днів. Закуска відмінно стоїть в холодильнику, не тече і стає тільки смачніше. Хочете здивувати близьких? Ділюся рецептом!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
10 хвДрук
  • Відваріть буряк, картоплю, яйця і моркву. Наріжте їх кубиками середнього розміру.
  • Очищене філе оселедця наріжте невеликими кубиками і відправте до решти інгредієнтів.
  • Дрібно порубати цибулю, наріжте солоні огірки і очищені яблука. Додайте ці продукти в салатницю.
  • Посоліть і поперчіть салат за смаком, заправте майонезом і перемішайте.

Перш ніж солити, спробуйте закуску. Справа в тому, що там вже є солоні огірки і риба. Тому сіль може і зовсім не знадобитися. Смак фінського салату з оселедцем буде виразним, хоча інгредієнти використовуються найпростіші.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь