Інгредієнти: Спеції та Приправи
Як тільки дозріває урожай слив, насамперед ми вдосталь наїдаємося свіжими фруктами. Після цього я випікаю улюблений для всієї родини сливовий пиріг. І тільки після цього я заготовлюю сливу.
Засічіть 5 хвилин, щоб побачити, як від такого ніжного десерту не залишиться і шматочка. Розмітають цей пишний пиріг з сиром дійсно блискавично. Вся справа в його ніжній текстурі...
Харчуватися правильно – це не означає несмачно. Адже можна приготувати дуже корисну їжу, яка буде дуже смачною! До того ж витрачатися на неї особливо сильно потреби немає. Можна...
Маринування рижиків у власному соку досить популярно серед багатьох господинь, як спосіб, що дозволяє швидко і просто заготовити цей гриб і зберігати заготовку кілька місяців.
Італія подарувала нам безліч приголомшливих десертів. Серед них панна-котта, тірамісу, капрезе, амаретті, панфорте, біскотті. Від одних тільки назв слинки течуть! Хочеться миттю побігти
Тема схуднення давно вже у всіх на слуху. Ось і ми з подругою вирішили зайнятися собою. Крім спеціальної гімнастики, ми подумали про зміну звичок харчування. Наприклад, вирішили пекти...
Приготування борщу не завжди займає кілька годин. Ви можете сильно заощадити свій час, не витрачаючи його кожен раз на очищення і нарізку всіх овочів. Заправка для борщу прийде...
Навіщо купувати солодку газовану воду, склад якої не особливо радує, якщо можна приготувати подібний напій і самостійно? Домашні компоти з стиглих і соковитих фруктів за смаком не поступаються...
Парміджана — італійське блюдо, яке готується з баклажанів з пряним томатним соусом і великою кількістю сиру. Якщо вам не подобаються синенькі, ця смакота зможе це змінити. Адже парміджана...
Неповторний смак українського борщу полюбився людям з безлічі країн. Таке наваристе і ароматне блюдо без труднощів завоювало серця багатьох фанатів щільно і смачно поїсти.
Що приготувати, коли вдома практично все закінчилося? Напевно, у вас, як і у мене, колись виникало таке питання. Спробуйте зробити цибульні деруни. Дивно, але вони виходять настільки м’
Щоб приготувати на зиму смачний компот, необхідно уважно поставитися до вибору інгредієнтів і їх обробки: малина і яблука повинні бути свіжими. Ягоду обов’язково перебираємо
Часник найчастіше використовується для соління рижиків, але є і смачні рецепти рижиків, маринованих з часником, що багатьом припаде до смаку. Часник додається до грибів і не вариться в.
У сезон дешевих і корисних сезонних овочів для любительок попрацювати на кухні виникає безліч можливостей. Господині не тільки готують найрізноманітніші овочеві закуски і гаряче, а
Цілий рік чекаю, коли ж на прилавках з’явиться молода картопелька. Звичайно, з неї не приготуєш так багато страв, як зі старої. Але все-таки гарнір з молодої картоплі виходить...
Компот з малини з лимонною кислотою на зиму — це чудовий спосіб зберегти смак та користь свіжих ягід на холодний сезон. Ароматний, яскравий і насичений вітамінами, цей напій...
При багатому врожаї рижиків варіантами заготовки їх на зиму є соління або маринування. У цьому рецепті готуємо на зиму мариновані рижики з гвоздикою. Ця пряність використовується тільки для.
Огірки з цибулею у власному соку в банках будуть у вас хорошою закускою для будь-якого столу, гарніром до м’яса і заправкою до борщу. Огірки доповнюємо тільки зерновий гірчицею...
Приготувати яскравий салат на швидку руку – цілком реально. Необхідно тільки озброїтися перевіреним рецептом, який допоможе подати на стіл ошатну закуску всього лише за 15 хвилин.
Приготувати компот можна з тих ягід, які є в городі. Це може бути суміш з малини, агрусу або смородини. Також ми звикли до традиційних компотів з вишні та...