Інгредієнти: Спеції та Приправи
Цікавий спосіб маринування кабачків на зиму – в кетчупі. Овочі в банці залишаться хрусткими, але при цьому придбають насичений кисло-солодкий смак. Яскраве частування стане улюбленою
Смачний і простий рецепт маринування кабачків — з морквою. Заготовте овочі на зиму і порадуйте близьких оригінальним частуванням. Закуска вийде соковитою і хрусткою, а також прекрасно
Один з цікавих варіантів заготовити хрусткі кабачки на зиму — з лимонною кислотою. Смачне частування обов’язково полюбиться всім вашим рідним. Подавайте його до м’
Кабачки на зиму — це завжди смачне і оригінальне частування. А ще їх можна заготовити за особливим рецептом, завдяки якому смак овоча буде нагадувати гриби. Беріть на замітку...
Щоб мариновані кабачки придбали яскравий смак і аромат, додайте в заготовку часник. Таке частування порадує ваших домашніх і гостей. Подавайте його в якості холодної закуски до обіднього столу.
Хочете урізноманітнити домашні заготовки на зиму? Приготуйте мариновані кабачки з огірками. Частування вийде хрустким і неймовірно смачним. Його можна подавати як холодну закуску або
Щоб мариновані кабачки в банках вийшли максимально ніжними, приготуйте їх без використання оцту. За перевіреним домашнім рецептом заготівля буде стояти довго і збереже всі свої смакові якості.
Апетитний варіант приготування хрустких кабачків на зиму — по знаменитому рецепту «пальчики оближеш». Готове частування порадує насиченим смаком і соковитістю.
Простий і швидкий спосіб заготовити кабачки на зиму — без стерилізації. Спробуйте домашній рецепт, з яким впораються навіть новачки. Маринований овоч вийде смачним, соковитим і хрустким.
Смачні хрусткі кабачки можна заготовити на зиму в домашніх умовах. Таке частування обов’язково здивує ваших домашніх і гостей. Беріть на замітку простий рецепт, який стане вашим
Персики у нас зараз в самому сезоні. І гріх цим не скористатися. Пропоную вам приготувати ось такий чудовий персиковий лимонад – смачний, ароматний і освіжаючий. Я пропоную готувати...
Смачний, корисний і ароматний напій. Час приготування 20 хвилин. Час настоювання 10 днів.
Час приготування домашнього міцного солодкого напою 25 хвилин. Час настоювання 10 днів.
Лікер з груші має освіжаючий пряний смак. М’який солодкий смак груш, настояних на горілці з цедрою лимона, апельсина і спецій створюють неймовірний багатий напій.
Шоколадний лікер не так вже й складно приготувати в домашніх умовах. Зате як виходить смачно! Ви знаєте з чого він приготований і можете похвалитися перед друзями власним приготуванням
Які ж дамські посиденьки без зігріваючого ягідного лікеру? А якщо ще й напій приготований гостинною господинею з любов’ю, то такі дружні зустрічі хочеться повторювати знову і знову.
Мало хто знає історію походження лікеру, який прийнято вважати споконвічно жіночим напоєм. Але ж він — найближчий родич лікарських настоянок, які раніше виготовляли ченці.
Яскравий смак і аромат обліпихи можна зберегти на цілий рік. Для цього заготовте ягоди на зиму в банці. Їх можна перетерти з цукром. Вийде смачно і просто, спробуйте!
Простий спосіб приготування обліпихового желе – без варіння. Такий спосіб збереже аромат свіжої ягоди на довгий час і стане оригінальним десертом для вашого столу. Спробуйте!
Здивуйте своїх близьких або гостей яскравим і ароматним ласощами в банці. Приготуйте густий обліпиховий джем з додаванням желатину. Частування порадує незвичайним і насиченим смаком.