Мариновані кабачки в літрових банках «Пальчики оближеш»

Мариновані кабачки в літрових банках «Пальчики оближеш»

Апетитний варіант приготування хрустких кабачків на зиму — по знаменитому рецепту «пальчики оближеш». Готове частування порадує насиченим смаком і соковитістю.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Підготуємо необхідні інгредієнти. Промиваємо овочі під водою.
  • Кабачки і моркву ріжемо товстими кружечками. Болгарські перці обробляємо соломкою.
  • У підготовлені скляні банки щільно укладаємо всі овочі і спеції. Заливаємо вміст окропом, настоюємо його.
  • Зливаємо воду в каструлю, знову кип’ятимо її і виливаємо в банку. Повторюємо дії три рази і в останній раз розчиняємо в маринаді сіль з цукром.
  • В кінці вливаємо оцет.
  • Закриваємо заготовки кришками, перевертаємо і даємо їм повністю охолонути.
  • Мариновані кабачки за рецептом «пальчики оближеш» готові. Можна забирати на зберігання!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь