Рецепти страв з сухофруктів
Варіантом легкого і неймовірно смачного салату для святкового столу буде у вас салат з яловичого язика з чорносливом. Салат доповнимо морквою з обсмаженими грибами і цибулею.
Із сухофруктів найкращим чином поєднуються з вівсяним печивом родзинки. Вони додадуть хрусткому печиву соковитість. Та й домашнє печиво краще купленого в магазині, адже воно готується
В даному рецепті вам пропонується приготувати це печиво на основі кефіру. Рецепт базовий, простий, доступний і швидкий. У це печиво можна додати родзинки – для соковитості, горішки –.
Здобні ватрушки з сиром і родзинками – відмінне ласощі для дітей і любителів солодкого, особливо в разі, коли хочеться порадувати близьких смачною випічкою з максимальною користю.
Підніміть собі настрій в осінні будні смачним і корисним яблучним суфле. Яблука найкраще використовувати солодкі і стиглі. Його можна подавати як самостійний десерт або робити з яблучного суфле.
В даному рецепті вам пропонується спекти смачне хрустке печиво з вівсяної муки. Ця мука корисна і має виражений смак. Але оскільки в ній мало клейковини, то в тісто...
В даному рецепті вам пропонується додати в вівсяне печиво банани. Вони додадуть цій випічці м’якість, вологість і дуже ніжний присмак, що дуже подобається дітям.
Ватрушка з сирною начинкою – легка випічка, а з дріжджовим листковим тістом виходить оригінальний продукт, який сподобається і домашнім на сімейному чаюванні, і гостям, що раптово прийшли: для.
Раніше в сім’ях було багато дітвори, а господині готували страви з розмахом. У минулі часи кількість інгредієнтів (особливо у випічці) вимірювалося кілограмами і склянками.
Такий салат у вигляді кролика з шинкою можна приготувати на дитячий день народження. Дітки із задоволенням з’їдять такий салат першим. Також можна приготувати на великодній стіл.
Молочний кисіль на 1 літр молока виходить неймовірно ніжним, густим та яскравим за смаком. Подавайте його до столу як перекус або корисний десерт. Обов’язково беріть на замітку наш.
Щоразу при поході в магазин важко проходила повз овочевий відділ. Дуже хотілося купити яскравий осінній гарбуз, але рецептів із цим овочом я не знала. Тепер готую гарбузовий пиріг...
Восени прилавки магазинів ломляться від гарбузів — яскравих сезонних красунь різних видів. Так і хочеться купити цей барвистий овоч і пустити його на смачну страву. Але не у...
З усіх сучасних медійних кухарів стежу в соціальних мережах лише за одним: Євгеном Клопотенком. Він вирвався в люди одразу після перемоги у шоу «Майстер-шеф» і досі купається у...
Додавання вершків в Олександрійське тісто робить його ще більш ніжним і дозволяє зберегти свіжість випічки на довгий час. Вершки обов’язково повинні бути натуральними, а не рослинного походження.
Олександрійське тісто відрізняється від будь-якого іншого дріжджового тіста тим, що опара вистоюється від 8 до 12 годин. Паски виходять м’якими, пишними, з ароматом топленого молока.
У кожної господині є свій улюблений рецепт паски і часто це Олександрійське тісто. Завдяки замісу тіста в два етапи воно добре піднімається і м’якуш виходить дуже м’
Пасок смачніше, ніж із здобного Олександрійського тіста, ви точно не пробували. Тісто замішується за певною технологією і його не потрібно довго вимішувати. Загалом всіх його принад не описати.
Вся підготовка до Великодня супроводжується чудовим ароматом пишної випічки. Пропонуємо вам приготувати Олександрійське тісто на 1 літр молока. Воно замішується за технологією тривалого
Олександрійське тісто має дуже просту і зручну технологію приготування. Паски виходять ідеальними: м’якими, рум’яними і ароматними. Рецепт приготування Олександрійського