Калорійність на 100 грам (кбжу):
16.0 г.
Білки
21.6 г.
Жири
0.0 г.
Вуглеводи
259
ккал
Маринад з оцтом, цибулею і майонезом для шашлику
11 год 0 хв10
Майонез, доповнений столовим оцтом, робить м’ясо шашлику неймовірно ніжним і м’яким, та й при смаженні утворює рум’яну скоринку, що зберігає соковитість м’
3 год 20 хв5
Для оцтово-цибулевого маринаду використовують різний оцет, але поряд зі стандартним столовим (коли його просто немає) можна взяти і 70% оцтову есенцію. Її або розводять водою до концентрації 9%,.
3 год 20 хв7
З безлічі маринадів для шашлику, варіант з лука і 9%-ного оцту вважається найпростішим і швидким. Оцет за 2 години робить м’ясо більш пухким, м’яким, і воно добре просочується...
Маринад для шашлику без оцту і майонезу
40 хв4
Теплі безвітряні дні, яскраве світло сонця і особливий весняний запах в повітрі нагадує про те, що літо вже не за горами. Зовсім скоро відкриється сезон відпочинку на природі...
60 хв6
Страви, на приготування яких йде трохи часу, зайняті господині просто обожнюють. Коржі з м’ясом-яскравий приклад швидкої і ситної закуски, від якої без розуму і діти, і дорослі.
пальчики зі свинини з начинкою
60 хв8
Страви з м’яса можуть бути такими різноманітними! Свинину, яловичину і птицю можна запікати, смажити, тушкувати, варити, комбінувати з іншими інгредієнтами. Нещодавно я відкрила
2 год 0 хв5
М’ясний салат можна приготувати з будь-яким м’ясом, навіть з уже готовими копченостями. В даному рецепті запропоновано найпростіше оформлення у вигляді тигра, але при бажанні
гарбуз з м'ясом на сковороді
55 хв4
Насичене за смаком блюдо, яке сподобається прихильникам здорового харчування і тим, хто вважає за краще ситні страви: свинина добре поєднується з гарбузом, а гострий перець надає жаркому пікантності.
лагман зі свинини з домашньою локшиною
2 год 25 хв6
У цьому рецепті ви не тільки дізнаєтеся, як готувати лагман, але і познайомитеся з процесом приготування справжньої домашньої локшини. Багато часу це у вас не займе, а ось...
суп лагман зі свинини з овочами і локшиною
1 год 15 хв6
Якщо ви не любитель яловичини і баранини, лагман можна зробити і зі свининою – буде не менш смачно. Більш того, свинина дуже соковите ніжне м’ясо, що, безумовно, позначиться...
45 хв5
Так уже повелося, що в моєму будинку листкові салати на основі відварених овочів і майонезу починають готувати з середини осені і аж до лютого. Адже в цей час...
3 год 35 хв10
А кому не подобається ковбаса? Тільки чесно! Як би цей продукт не критикували за консерванти, ароматизатори, високу ціну і відсутність в ньому м’яса, а все одно купують. Дієтологи...
М'ясний горіх зі свинини
2 год 10 хв6
Хто і чому назвав м’ясний горіх саме горіхом? Ніхто вже не згадає, але сама назва, швидше за все, стосується саме кокоса. Під час готування м’ясо дуже туго стягується...
50 хв6
Смаженим тістом не зловживаю, але іноді себе балую. Для мене ті самі біляші — не просто гастрономічне задоволення, а спогад про юність. Адже саме ними ми з подружками...
Свинина по-грузинськи
1 год 20 хв6
Місяць тому подруга запросила мене пообідати в одному з грузинських ресторанів. Чесно кажучи, їх в нашому місті відкрилося вже стільки, що я не очікувала нічого особливого. Катя, правда,...
2 год 0 хв10
Магазинна ковбаса завжди викликала у мене багато питань. Абсолютно незрозуміло, з чого і в яких умовах її готують. Причому це не залежить від ціни: зустрічався мені і якісний...
55 хв5
Цього року у нас квашена капуста стала стратегічним запасом — наготували її стільки, що кінця банкам не видно. Звичайно, просто так їсти її набридає, щі остаточно приїлися, а...
1 год 40 хв8
У моїй родині домашню ковбасу готують здавна. У батьків мами було своє невелике господарство, в якому, в тому числі, були і свині. Тому у мене ніколи не виникало...
2 год 50 хв8
Можна бути закоханим без пам’яті в стейки або яловичину «Веллінгтон». А по дорозі додому мріяти про тушонці, яка чекає в холодильнику. Це просте блюдо перевершує більшість м’
50 хв8
Як і у кожної порядної господині, в моїй морозилці завжди знайдеться шматок свинини. Його я прибирігаю не до свят, а під настрій. Можу і відбивними рідних побалувати, і...