Рецепти страв з ягід
Чудове варення з журавлини і апельсина – натуральне джерело вітаміну С. Аромат апельсина прекрасно гармонує з яскравим журавлинним смаком, такий десерт неодмінно сподобається вашій родині.
Завдяки своїм цілющим властивостям журавлиннове варення може бути використано в якості жарознижуючого або імуностимулюючого засобу при легких нездужаннях або переохолодженні.
Журавлина – неймовірно корисна ягода, на смак кисла з невеликою гіркуватістю, тому їсти її в свіжому вигляді мало хто любить. Щоб їсти журавлину було більш приємно, можна приготувати...
Відмінний рецепт варення до чаю для ледарів. Всього за кілька хвилин у вас на столі буде смачне і корисне варення з журавлини. За своїми корисними властивостями з журавлиною...
Помідори закладаються у відро разом з кропом, часником, листям хрону і смородини. Потім все заливається розсолом на воді, солі, перці і лавровому листі. Томати закриваються кришками і залишаються.
Які ж дамські посиденьки без зігріваючого ягідного лікеру? А якщо ще й напій приготований гостинною господинею з любов’ю, то такі дружні зустрічі хочеться повторювати знову і знову.
Мало хто знає історію походження лікеру, який прийнято вважати споконвічно жіночим напоєм. Але ж він — найближчий родич лікарських настоянок, які раніше виготовляли ченці.
Яскравий смак і аромат обліпихи можна зберегти на цілий рік. Для цього заготовте ягоди на зиму в банці. Їх можна перетерти з цукром. Вийде смачно і просто, спробуйте!
Простий спосіб приготування обліпихового желе – без варіння. Такий спосіб збереже аромат свіжої ягоди на довгий час і стане оригінальним десертом для вашого столу. Спробуйте!
Здивуйте своїх близьких або гостей яскравим і ароматним ласощами в банці. Приготуйте густий обліпиховий джем з додаванням желатину. Частування порадує незвичайним і насиченим смаком.
Приготуйте ніжне і ароматне варення обліпихи на зиму. Використовуйте для цього простий рецепт з використанням м’ясорубки. Такий спосіб дозволить отримати густий і насичений продукт.
Щоб обліпихове варення на зиму вийшло максимально корисним, приготуйте його без додавання цукру. Ласощі пораду.ють яскравим смаком і насиченим ароматом. Оцініть простий домашній рецепт.
Яскраве і соковите варення на зиму можна приготувати з обліпихи і яблук. Ласощі порадує простим кулінарним процесом і насиченим смаком. Збережіть приємний літній аромат на довгий час!
Ароматне і насичене домашнє варення можна приготувати з обліпихи з кісточками. Ласощі підходять для тривалого зберігання, найчастіше їх подають разом з чаєм. Використовуйте простий і швидкий рецепт.
Щоб обліпихове варення зберегло якомога більше корисних властивостей, приготуйте його без варіння. Такий рецепт приємно здивує вас своєю швидкістю і простотою. Використовуйте його для
Ароматне варення обліпихи можна швидко і просто приготувати в домашніх умовах. Використовуйте для цього рецепт “п’ятихвилинка”. Яскраві ласощі можна додавати в чай
Ароматне і дивовижне за смаком домашнє варення виходить з обліпихи. Приготуйте оригінальні ласощі без кісточок і порадуйте себе ніжним продуктом холодною зимою.
Дуже смачне ароматне і неймовірно корисне варення. Ягоди тут не піддаються термічній обробці взагалі, а це означає, що в них залишається максимум вітамінів. Готуються такі ласощі досить довго.
Дуже смачний кисло-солодкий джем, який ідеально підійде і для додавання в випічку, і для самостійного вживання. Він виходить досить густим. Особливо це помітно, коли він охолоне.
Дуже ніжне варення без кісточок з просто неймовірним ароматом. Червона смородина відмінно поєднується з помаранчевим апельсином – це один з кращих дуетів для ласощі.