Рецепти страв з зеленню
Індичка вважається дієтичним і дуже корисним м’ясом. Спробуйте приготувати з неї холодець. Запевняємо вас, вам обов’язково сподобається. Для приготування холодцю з індички
Суп на курячому бульйоні готується дуже просто і швидко. У цьому рецепті в нього додаються галушки, для приготування яких потрібні тільки яйця, борошно, майонез і часник. Готова страва...
Легкий за смаком і способом приготування варіант святкових канапе – з овочів. Таке частування підійде для вегетаріанського і веганського меню. Використовуйте ідею для свого столу.
Компот Мохіто з агрусу з м’ятою і лимоном – це дуже смачний і ароматний напій, який ідеально освіжає і втамовує спрагу. Готовий продукт порадує своїм цікавим смаком і...
Радимо вам завжди мати в запасі кілька баночок зі шпротами в олії, щоб в будь-який момент поласувати дуже смачними і легкими бутербродами з солоним огірком і чорним хлібом.
Рататуй з сиром – ще одна варіація цієї смачної та легкої овочевої страви з півдня Франції, а соковита сирна скоринка надає їй додаткового аромату та смаку. Якщо вам...
Овочеве рагу можна приготувати з будь-яких овочів, які є у вас під рукою. У цьому рецепті основу страви складатимуть картопля і кабачок. Таке рагу можна подати як гарнір...
Дуже оригінальний рецепт начинки для тарталеток з використанням морепродуктів. Ніжні, з тонкою лимонною ноткою, ці тарталетки надовго завоюють вашу любов.
Мідії в сирному соус і- смачне і оригінальне блюдо, яким можна здивувати близьких і друзів. Якщо використовувати благородні сорти сиру, блюдо буде гідне святкового столу –
Скибочки свіжого багета, стигле авокадо, вершковий сир з часником – це саме ті інгредієнти, в сукупності які, утворюють приголомшливу закуску, яка насичена різноманітністю смаків і ароматів.
За рецептом Сталіка Ханкішієва виходять манти трьох кольорів (жовтого, зеленого і червоного), в якості натуральних барвників для тіста виступає пюре гарбуза, шпинату і буряковий сік.
Холодну окрошку для обіду в жарку погоду можна приготувати на квасі. Використовуйте класичний рецепт. Швидке і просте у виконанні блюдо вийде поживним і яскравим за смаком.
М’ясним салатам на столі вже ніхто не дивується, і хорошою альтернативою буде салат з яловичим язиком, адже він своїм смаком і текстурою перевершує багато кращих сортів м’
Салат з курячої печінки і апельсина відноситься до страв палео-дієти як різновиди здорового харчування. Подають такий салат в теплому вигляді як легке і смачне блюдо для вечері. Курячу...
Один з цікавих варіантів приготування святкових канапе – з ковбасою і огірком. Закуска з простих інгредієнтів виходить дуже смачною і яскравою. Додавайте в своє меню.
Вишуканий, легкий і ніжний десерт з гарбуза. Правильно приготоване суфле виходить повітряним, як хмара. Завдяки натуральній солодощі гарбуза, цукру знадобиться зовсім небагато.
Оригінальні хрусткі чебуреки виходять з тонкого лаваша з фаршем. Такий спосіб приготування дозволить швидко отримати готовий продукт, а також підійде тим, хто не любить возитися з тістом.
Стейк – популярне блюдо, яке готують в ресторанах і на домашніх кухнях. Якщо розібратися у всіх тонкощах кулінарного процесу, то ваш стейк буде нітрохи не гірше ресторанного.
Печінковий торт з свинячої печінки з часником – це універсальна і дуже апетитна закуска. Торт готується шарами з смачних печінкових коржів. А ось з начинкою можна експериментувати!
Незвичне, але вкрай смачне поєднання капусти і риби. Котлети, приготовані за таким рецептом, виходять ніжними з характерним морським смаком. Зелень надає страві свіжості.