Ліниві голубці з молодої капусти в каструлі

Голубці – улюблене багатьма блюдо. А для особливо ледачих є спеціальний рецепт ледачих голубців. Готувати їх простіше, ніж класичний варіант голубців, але за смаком вони нітрохи не гірше.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 35 хвДрук
  • Окремо зваріть рис.
  • Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на тертці.
  • На сковороді обсмажте цибулю і моркву до м’якості.
  • З качана зніміть верхні підсохлі листя, помийте і дрібно наріжте їх.
  • Додайте на сковороду капусту, влийте 100 мілілітрів води, доведіть її до кипіння і тушкуйте овочі на слабкому вогні 30 хвилин.
  • Варене яйце дрібно наріжте. М’ясний фарш викладіть в миску, додайте яйце, рис і тушковані овочі, перемішайте.
  • З отриманої маси сформуйте ледачі голубці в формі невеликих овальних котлет.
  • У каструлі з товстим дном розігрійте рослинну олію, обсмажте ледачі голубці з обох сторін до рум’яної скоринки.
  • Змішайте сметану з томатною пастою, посоліть і приправте соус. Отриманою сумішшю залийте голубці, накрийте кришкою і тушкуйте їх на повільному вогні 40 хвилин.
  • Голубці подавайте в гарячому вигляді. Перед подачею можна посипати їх рубаною зеленню.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь